11.3.07

Vellykket Abildsø Cup

Ennå en gang klarte Abildsø-folkene å lage et vellykket arransjement. Denne gangen hadde de i tillegg lagt kampene våre tett etter hverandre slik at det ikke ble timer med utålmodig venten, verken for barn eller voksne. Jeg tenker at de eneste som er misfornøyd med et slikt oppsett er de som driver kiosken i hallen. Men alt i alt et bravo og takk til Abildsø Il.
Takken som Abildsø fikk av oss på banen var av en litt annen og mindre respektfull karakter. Gul og grønn møtte lag fra Abildsø Il og gav dem en leksjon på hhv 5-0 og 3-0.

Det var tydelig at det verket i bena på våre gutter og enslige jente for å komme i gang med å spille årets første turnering. Tenning og innsats var upåklagelig. Det er tydelig fremgang på den fotballmessige fronten. Rent teknisk er det lett å se at alle har tatt et steg eller to opp fra siste år, men nå sees det også tegn til samspill, overblikk og taktisk forståelse (taktikk på vårt nivå består av å huske hvor man skal spille på banen og faktisk gjøre det).
I år har motstanden også blitt bedre. Man ser på resultatene at kampene har blitt mer jevne og dermed også mer spennende, største seier sto Gul for med 5-0 (over vertsklubben), ellers var det stort sett seier/nederlag med 1 til 2 mål.
For vår klasse føres det ikke hvem som vinne puljer etc. Det handler om å være med og ha det gøy!
Men for dem som er litt interessert i hvordan det EGENTLIG gikk så er totalen for våre 4 lag som følger:
11 seire - 2 uavgjorte - 3 nederlag.

Redaksjonen holder på med å skaffe frem bilder fra ettermiddagens små og store hendelser i Ekeberghallen, så det er bare å følge med i dagene som kommer. Inntil da tar vi med et enkelt av Per som står og instruerer Hvit før det braker løs.

Ingen kommentarer: