8.5.07

Areal Cup

Det ble en heller kald opplevelse å følge våre håpefulle på lørdagen som var, spesielt når man forlot seg på klesvalg inspirert av meteorologenes lovninger om sol og sommer. Hovedtrener Per var den råeste av alle med shorts og T-skjorte (han ble dog senere observert med genser).
Det var første gangen våre gutter stiftet kjennskap med "stor" 7'er bane og flere fikk sanne at det var veldig langt hjem til forsvar når man først hadde kastet seg i angrep. Det var selvsagt en overgang fra trang innendørstrening til en masse plass å boltre seg på, men helt sikkert fint med en liten forsmak på hva som venter. Både spillere og trenere fikk øve seg litt på taktiske grep og konsekvensen av disse på en sååå stor bane.Litt bilder ble det også, men det var ikke lett med krykker og hender som skalv av kulde, og ser man godt etter på bildene av foreldrene så kan man se at undertegnet ikke var den eneste som frøs (om andre tok bilder som de har lyst til å dele med oss andre, ta kontakt med meg på vår mailadresse så ordner jeg publiseringen).

Som vanlig ble det både seire og tap, men viktigst av alt, guttene hadde en fin dag og fikk en fortjent premie for fin innsats. Litt vafler, brus, frukt og annet godt ble det jo også til samt bøttevis av VARM kaffe til foreldrene. Det forventet salg av iskrem ble sikkert en katastrofe for den arrangerende klubben, men de skal ha stor applaus for et rikt utvalg i salgsbodene ellers og i øvrig et velgjennomført arrangement.

For oss var det en fin oppvarmning til seriestarten og herlig var det jo å se alle guttene så tente av å få gress under skoene. Det lover godt for seriestarten 9. mai. (husk varme klær!)

Ingen kommentarer: