12.6.07

Snart sommerferie...


I neste uke spilles de siste seriekamper før skolenferien, Hvit, Gul og Rød spiller onsdag og Grønn spiller torsdag. Trenerteamet vil på treningen, torsdag 14. juni, ta et lite møte om muligheter for kanskje 1 felles uformell trening i uken gjennom sommeren. Informasjon om dette vil bli offentliggjort her på KÅFFA '97 før seriekampene i neste uke.

Nå har vi, trenerne og spillergruppen, begynnt å komme inn i rytmen med primært fysisk og teknisk trening på mandager og spill (og taktikk) på torsdager. Det er morsomt å se hvordan de utfolder seg nå som de har fått mer plass å boltre seg på. Kjekke gutter alle som en. De har blitt større, sterkere, kjappere og ikke minst flinkere med ball.

I tillegg til at vi har blitt litt mer fysiske (spesielt på mandager) så vektlegger vi enkle øvelser med mange repetesjoner som spillerne skal ta med seg inn i kampene. Kampene på vårt nivå bølger ennå, mildt sagt, frem og tilbake, både på grunn av det totale rotajonsprinsippet på spillerne (alle skal lære å spille på alle plasser), sosial profil også kallet, men også fordi det ennå er et stykke fram til at guttene har lært seg verdien av å velge det opplagte fram for det fristende på det elementære. Alt dette kommer sakte og sikkert i årene som kommer!

Som sagt, neste uke avsluttes vårserien, møt opp, alltid ekstra gøy for ungene når mange ser på.

Ingen kommentarer: