26.7.07

Norway Cup begynner nå til helgen.

Selv om vi må vente enda et år med å delta i Norway cup så er muligheten nå tilstede for å se hva som venter lagene våre om et års tid. Ta en tur opp på sletta og følg årets største fotballfest i den kommende uke.
Rundt 30000 deltakere fra rundt 45 nasjoner fordelt på rett over 1500 lag. Over 1600 funksjonærer sørger for at det hele forløper som et olja lyn.
Logistikk i praksis??? Tror det...
Selv vask av serveringsbrettene i Ekeberghallen er det styr på! Hvor jeg vet det fra? Skal stå og vaske serveringsbrett hele søndag kveld i Ekeberghallen, derfor...

Det skal spilles rundt 3500 kamper så det er nok å se på. Men for de som liker annet enn bare fotball så er tivoli på plass i år som tidligere, mange andre arrangementer og happenings skje også sideløpende på sletta.
Det er bare å ta turen opp på sletta, folkens...

Til de som nå med skrekk gruer seg til det dugnadsarbeid som følger med vår deltakelse på Norway Cup til neste år, så kan jeg berolige med at vi i KFUM kun har litt kioskvakt i vår egen hal og litt parkeringvakttjeneste på p-plassen ved vår egen hal å se frem til.
Serveringsbrettvask og andre tilsvarende betrodde og innviklet dugnadsoppgaver må man være innen BSK-systemet for å få (Siste år kjørte jeg senger rundt til skolene hvor deltakerne overnatter - kanskje jeg gjorde noe feil siden jeg i år er endt som serveringsbrettvaskemann???).

Vel, når man ser de tusenvis av glade barn og unge som deltar på Norway Cup, så blir man glad for å ha fått lov til å bidra bare ørlite til hele det systemet som får Norway Cup til å fungere, helt fra serveringbrettvasker og helt opp til Mr. Norway Cup him self, Frode Kyvåg.

Ta turen, vel møtt, det er på sletta det foregår...
Neste år er det vår tur til spille Norway Cup.

Ingen kommentarer: