29.8.07

Brakstart på høstsesongen.

Siste onsdag var det premiere på høstsesongen. Det later til at ferien har gjort guttene våre godt og fylt dem med energi. Det ble seier til alle våre lag som var i aksjon, hvilket fikk en anonym kilde i trenerteamet til å mumle noe om at "noe må vi jo gjøre riktig..."
Vel, seire vinnes som bekjent på banen så kreditten for den hyggelige starten på høstsesongen for "Kåffa '97 lagene" tilskrives guttene våre.
En del av guttene har deltatt på fotballskoler i løpet av sommeren hhv med BSK's Tine fotballskole og VIF's fotballskole og det er tydelig at de har fått med seg både et og annet. I tillegg startet vi selv opp treningen et par uker før sesongpremieren så ingen tvil om at vi var godt forberedt.

Det gule laget vant 7-3 over Nordstrand, alltid herlig med seier over naboene, det gir skryterett både på skolen og i butikken.
Det grønne laget tok seg kjærlig av Grüner med en komfortabel 6-1 seier.
Det røde laget måtte steppe inn på kort varsel og spille hvit sin kamp, bursdagsfeiring beslagla nesten alle på hvit lag så resultatet ble et rødt lag forsterket med kun et par enkelte spillere fra hvit lag. Det gav ikke bare seier, men også en kamp som bølget voldsomt frem og tilbake fylt med spenning (iallfall for tilskurer og et neglebitende trenerteam) frem til 5 min før slutt hvor de røde guttene tok affære for alvor og puttet 4 kjappe slik at vi gikk fra å ligge under 7-8 til å vinne (fortjent!) 11-8.
Det ble samtidig en liten (suksessfull) forsmak på ny miks av lagene våre som nødvendig må komme til neste år i forbindelse med at vi begynner med 7'er fotball.
Vi la allerede før sommeren treningene våre om til 7'er bane og det kom visst som en overraskelse på mange av våre gutter at 5'er banen plutselig var SÅ liten. Vel, 5'er banene har IKKE blitt mindre, det er bare våre gutter som har blitt mye større...

I dag braker det løs igjen, møtt opp og følg lagene og guttene.

Ingen kommentarer: