25.9.07

Høstpause - årsavslutning - innendørs cup.

Onsdag i denne uken spilles de siste seriekampene for alle de 4 lagene våre i det som både sportslig og resultatmessig har vært en fin sesong. Det blir også de siste seriekamper som 5'er lag.

Vi trener som vanlig på torsdag kl 18.30, dette blir siste trening før høstpausen.
Vi tar en pause treningen i hele oktober, og begynner med trening igjen torsdag 1. november kl 18.00 (innendørs). Vi planlegger én innendørs- og én utendørstrening i uken gjennom hele vinteren og vender tilbake med eksakt treningstidspunkt for utendørstreningen. Vi planlegger også en årsavslutning i begynnelsen av november, nærmere informasjon om denne sendes ut på mail og offentliggjøres her.

De siste årene har vi deltatt i Dana-cup. I år er intet unntak. Dette er en innendørscup for 5'er lag som spilles i Ekeberg hallen lørdag 3. november og søndag 4. november. Sett kryss i kalenderen med en gang, mer informasjon følger.

Da gjenstår det bare å ønske alle lagene våre all mulig hell og lykke i deres siste seriekamper som 5'er lag. Guttene våre har blitt store og nå er det 7'er fotball i årene som kommer. Dette vil vi komme nærmere innpå på årsavslutningen.
Møt opp og støtt lagene i den siste kampen som 5'er lag.

Ingen kommentarer: