6.2.08

Litt info om treninger.

Vi har som tidligere varslet lagt om treningsmønstret fra å være ren fotball til også å inneholde mer ren fysisk trening, dette gjelder spesielt på mandager.
Vi har registrert at en god del av spillerene klager over hold allerede etter kort tids oppvarming. Vi mistenker at mange av disse kanskje har rukket å få i seg kveldmaten før de drar på trening. Trening på full mage er ikke ideelt og vi anbefaler at spillerne nøyer seg med en brødskive eller to og frukt etter skolen på mandager og legger inntaket av kveldsmaten til etter treningen, hvis mulig.

Det minnes også om at ALLE spillerne SKAL ha med seg fotball på trening på mandager. På torsdager skal de derimot IKKE ha med seg fotball.

Keepertrening.
Vi har nå begynt å ta de første skrittene mht organisert keepertrening. Vi har "ansatt" en spesialtrener, Adrian Siim Melsom, som er keeper på KFUM '93. Vi har kjørt en liten uformell prøveperiode hvor alle som har ønsket har kunne få et lite innblikk i keeperens verden.
Tanken er at Adrian sammen med Niels Ole (som selv har voktet mang et bur i hin dager) skal bidra med spesialtrening innen keeperfaget i 45 min. på mandagstreningene. Planen er at vi etterhvert plukker 3 av de mest ivrige på en keeperkarriere på hvert av lagene og at disse får en mer inngående innføring i keeperfaget.
Det er ennå for tidlig med faste keepere, derfor er det ideelt med minst 3 på hvert lag som bytter på å være keeper. I de tilfeller hvor et lag viser seg kun å bestå av "utespillere", da innføres det vanlig turnus på alle spillerne på laget i å stå i mål.
Vi forventer dog at dette tiltak med spesialtrening bidrar til at vi ikke bare får bedre keepere, men at de også er det frivillig og med glede.

Ingen kommentarer: