15.5.08

1. laget vårt herjer igjen...

1. laget til KFUM har fått en flott start på sesongen 2008. De leder sin avdeling i 3. divisjon (blir det mon opprykk i år?), de blåste nylig 2. divisjonslaget Kjelsås av banen i en forrykende kamp i 1. runde av NM hjemme på KFUM Arena.

Nå står tippeligalaget Strømsgodset for tur i 2. runde av NM! På en god dag skal det vel være mulig for gutta å detonere en liten cupbombe hjemme på KFUM Arena.
"Hvor var du da Kåffa knuste Strømsgodset?"

Svaret er enkelt! Du var selvsagt på plass og så det live på KFUM Arena, onsdag 4. juni kl 18.00.

Vel møtt!

Et aldri så lite PS!
Det er jo kjekt å ha noe å sitte på når den ovennevnte kampen skal sees (ok, noen av oss er av den holdning av fotball skal sees stående, men det er en digresjon), og i den forbindelsen inviterer KFUM DEG til å være med til å få satt opp tribunen på KFUM Arena. Vi sakser inn fra sjefen selv, Eivind Arnevåg:

TRIBUNEDUGNAD

21.-25.MAI - ER DU MED?

Det er tid for å få opp tribunen på vårt flotte anlegg -KFUM-Arena. Vi trenger noen handymen som kan bidra fra og med onsdag/torsdag neste uke -21.mai og til helgen 23.-25.mai.

Gjerne snekkere, men rørleggere, elektrikere og andre som kan håndtere hammeren vil vi veldig gjerne ha med. Satser på ettermiddager fra kl.17 + helgen.

Meld interesse til meg, så gir jeg beskjed videre til Bjørnar Fahre og Kjell Karlsen - som leder dugnaden.

Bli med på en unik mulighet for å bygge tribune!

Send mail eller ring KFUM-Hallen 22 29 14 97.

Hilsen

Eivind Arnevåg
Daglig Leder KFUM-Kameratene, Oslo
Executive Director
Tel + 47 22 29 14 97
Mobil:+ 47 40 24 07 61

Ingen kommentarer: