1.8.08

En uke i solen...

Norway Cup 2008 ligger nå bak oss for denne gangen. Våre lag spilte sine siste kamper i på fredagen. Våre 3 lag har tilsammen spilt 18 kamper med litt varierende resultater i sommervarmen. KFUM1 fikk dessverre redusert sin gruppe pga 2 avbud slik at de kun fikk 5 kamper mens KFUM2 fikk 7 kamper og KFUM3 fikk 6 kamper.
Alt i alt endte det med 7 seire, 1 uavgjort og 10 tap.
Bak disse resultatene gjemmer det seg mange tette kamper som svingte både den ene og den andre veien med knebne seire eller nederlag.
Generelt var det tydelig å se at de aller fleste av guttene har hatt en god og lang sommerferie uten fotball og at vi i tillegg stilte med nykomponerte lag for anledningen.

Det viktigste er og var å se gjensynsgleden blant guttene og at lysten på å spille fotball var intakt selvom termometeret enkelte dager bikket over 30. Velsignet med godt vær hele uken fant mange av guttene ut av at Norway Cup IKKE kun handler om å spille fotballkamper, men også om sosialt samvær. Noen av guttene sa at det var så mye å se på... Jeg ville ikke dissekrere dette emnet nærmere der og da, men antok fromt (som det seg hør og bør for en kåffa-trener) at de fortsatt er i den alder hvor det menes tivoliet og de forskjellige bodene når de snakker om at det er mye å se på.

En del av våre gutter var i tillegg på jobb på sletta i løpet av uken i "sykkel- og ryddetjenesten", bra jobb gutta!
Foreldrene hadde også en jobb å gjøre i form av kiosk- og P-vaktsdugnad på fredagen. Dette gikk jo også over all forventning uten "selvmål" i form av bulkete biler og minus i kassa.

KFUM fikk dessverre ikke en Norway Cup vinner i år, men det var tett på for Menn-junior som tapte finalen for VIF med 14-15 på straffer.
Gutter 92 fikk også et sterkt resultat, de kom seg til semifinalen i A-sluttspillet i sin årgang.
Gutter 93 stilte også i 92-klassen og 1.laget deres (som bla har vår keepertrener, Adrian, på laget) kom seg til 16. finalen i denne årsklassen.
Sterke resultater og et tegn på at det gror bra i Kåffa!

BILDER.
Noen få bilder har det jo også blitt til, trykk HER så kommer du rett til vår bildebank.
En liten bønn i denne forbindelse. Om du/dere har tatt bilder du gjerne vil dele med oss andre, vennligst send dem til kfum97@start.no
Det ville generelt være flott om vi kunne få flere bidragsytere på bildesiden, kamper, treninger, cuper.

Ingen kommentarer: