2.1.09

Velkommen til 2009

Nytt år, nye muligheter...

Håper at alle har en veloverstått jule- og nyttårsfeiring bak seg.
Vinteren har tydeligvis bitt seg fast og derfor er det en glede å kunne meddele at vi har blitt enige med klubben om at vi fremover har fått Arena 7'er som treningsbane på lørdager. Dermed er vi garantert gode og ordentlige treningsforhold på både mandager og lørdager resten av vinteren. Onsdagstreningene, som er lagt til den "gamle" kunstgressbanenen får vi se på om det er mulig å gjennomføre fra uke til uke fremover. Konkret beskjed om onsdagstreningene vil komme her på denne siden - så følg med!

Nytt trener- og laglederteam.
Vi skal nå begynne jobben med å sette sammen et nytt trener- og laglederteam - her er vi fortsatt avhengige av at interesserte og frivillige melder seg som kan og vil være med på å bygge Kåffa '97 gruppen videre.
Vi må faktisk bygge et nytt team fra bunnen av, siden mange av de som har vært med de siste årene på trener-/lagleder-/kasserersiden ønsker at andre krefter tar over for seg.

Det som ligger fast er at jeg tar over som hovedtrener og -ansvarlig etter Per fra 1. januar 2009. Petter Thoresen fortsetter også som trener og lagleder.
Men, logisk nok, det trengs litt flere faste "besetningsmedlemmer" enn Petter og jeg for å drive '97-gruppen videre inn i 2009 både på treninger, kamper og turneringer.

Det vil bli avholdt et foreldremøte i slutten av januar, hvor vi (forhåpentligvis) kan presentere en ny og slagkraftig besetning.

Klar for trening igjen?
Årets første trening blir lørdag 3. januar kl 10.30 - 12.00 på Arena 7'er. Vel møtt - husk lue og votter, det ER kaldt!

Ingen kommentarer: