23.9.09

BSK 2 og Oppsal ble senket i går kveld.

Gårsdagens kamp var imøtesett med ikke rent så lite spenning siden dette BSK-laget bestod av en del tidligere Kåffa-gutter, mange skolekamerater og kjenninger. Selv på sidelinjen var det mange kjente fjes i BSK-leiren. Flertallet av tilskuerne var dog Kåffa-supportere og det varmer som alltid et trenerhjerte når det er mange som møter frem og heier på lagene våre. I går var det både foreldre, besteforeldre og småsøsken som hadde møtt. Bravo!

Selv ankom jeg kampen til direktørtid, dvs begynnelsen av 2. omgang. I tillegg til det hadde jeg prestert å skrive et litt for tidlig kamptidspunkt på kalenderen vår slik at alle spillere og foreldre hadde troppet opp en halv time tidligere enn nødvendig. Men det så jo ut som at den ekstra tiden var blitt benyttet på beste vis til å sette opp laget til kamp. Våre gutter ledet nemlig kampen 1-0 da jeg ankom, et mål som var satt inn av Henok på fornemste vis i følge lagledelsen.Vil man nok så ender det ofte med at man får det til.
Det grønne laget har hatt en litt tung sesong rett resultatmessig, det siste lille har liksom manglet for å få hevet seire i land. I går skulle det imidlertid løsne og det finnes vel neppe noe bedre enn når slikt skjer mot en naboklubb. Nå var det selvsagt mye å kjempe for. "Best på sletta" og skryteretten på skolen i dagene etterpå osv er ikke til kimse av som motivasjonsfaktor.

2. omgang, som jeg så, viste et hardtkjempende og målbevisst Kåffa-lag som tydeligvis ville litt mer enn BSK-laget. Denne innsatsen resulterte etter hvert i en 2-0 scoring av Joakim som kontant satte ballen knallhardt i mål etter litt mølje foran BSK-målet. At BSK ikke er ufarlige vet vi jo, vi kjenner som sagt en del av disse guttene fra før. Og Adrian Straume fikk til en fin heading på en corner, dermed 2-1 og fornyet spenning i kampen. Henrik hadde 2 sjanser hvor han begge gangene hardt presset var tett på å få kranglet ballen forbi keeper og i mål. Marius viste frem skuddfoten ved flere anledninger i 2. om gang og spesielt den siste som strøk krysset hadde fortjent en bedre skjebne.

Alt i alt en fortjent seier til Kåffa Grønn, og Kåffa '97 kunne dermed innkassere den 3. av 3 mulige serieseire over BSK i år.

Seieren ble feiret med kaker, velfortjente kaker, etterpå og stemningen og gleden var til å ta og føle på blant unge og voksne. Herlig!

På sletta, litt senere, hadde Duc og hans hvite lag besøk av Oppsal. En kamp som bar vitne om at det virkelig kjører for Duc og hans gutter herom dagen. Vi mistet tellingen etter hvert, men det omtrentlige resultatet endte ca 10-3. Ikke mye å sette fingeren på der, nei!

Eneste må da være at det var forbausende glissent på "tilskuertribunen" i forhold til kampen jeg akkurat hadde vært på med det Grønne laget.
Pia, mamma'n til Martin, var den eneste som hadde tatt turen for å se guttene rundspille Oppsal. Her er det forbedringspotential kjære foreldre, for det er faktisk mye fin fotball dere går glipp av...


Uansett, en fin kveld for kåffa '97.

Ingen kommentarer: