14.2.10

Treningskampene mot Kåffa '96-3 og BSK2.

Idet solen gikk ned kom minusgradene og bar bud om at det kom til å bli en kjølig affære utover kvelden.

Men på tross av kulden ble det mye å varme seg på!
Først og fremst var det tydelig at alle guttene så frem til disse kampene med en stor forventning og glede.
Vi hadde taktikkmøte med begge lagene 45 minutter før respektiv kampstart og gikk sammen med guttene litt gjennom hvilke tanker vi hadde om dels motstandere og ikke minst om hvordan vi så for oss (ønsket) at lagene våre skulle forsøke å spille.
På lagledersiden har det vært mye aktivitet (mailing) den siste uken for å finpusse diverse oppstillinger og alternativer hvis, såfremt og dersom for begge lagene.

Mot Kåffa '96 var det på forhånd mye spenning knyttet om vi var fysisk på høyde med de et år eldre '96-guttene. Knokkelkamper og veldig fysiske kamper har aldri vært '97-guttenes spesiale, men heldigvis, etter en litt forsiktig start brukte guttene våre hodet, farten og teknikken og fikk dermed et overtak i spesielt kontringsfasen. Her skulle vi vise oss å bli både farlige og ikke minst veldig effektive. Det største problemet var egentlig å få våre 3 hurtigtog oppe foran til å passe seg litt for off-sider. I selve banespillet har vi mer å lære og mer å gå på, men også her ser det lovende ut. For mange var det første gangen de spilte på lag sammen og det tar litt tid å bli kjent med hverandre. I forsvaret prøvde vi ut litt forskjellige sammensetninger og vi fikk se at vi også i denne lagdelen har mange gode spillere. Preben i buret tok seg av det som kom, og kunne ikke stille så mye opp mot den ene baklens som kom etter en corner.
Alt i alt en grei kamp, dømt på ypperlig vis av Jann Brevig (takk for at du stilte opp, Jann).
Kampen i tall:
12 min 1-0 Kevin
15 min 2-0 Kevin
22 min 2-1 ----
24 min 3-1 Nico
25 min 4-1 Nico
47 min 5-1 Kevin
50 min 6-1 Kevin
52 min 7-1 Carl P.
60 min 8-1 Johan

I kamp nr 2, mot BSK2, som ble fløytet i gang av Duc kl 19.10, hadde vi kveldens andre gjeng med Kåffa '97-spillere på banen. Heldigvis ble det etterhvert nok som meldte seg på i forkant av kampen slik at vi kunne gjennomføre kampen uten å måtte bruke spillere som hadde spilt mye i den første kampen. De som var planlagt å skulle spille begge kampene fikk bevisst litt mindre spilletid i den første kampen.
Også i denne kampen virket laget vårt preget av situasjonens alvor da endelig kampen kom i gang, vi var litt ute å kjøre til å begynne med, men også i denne kampen fikk vi se at guttene våre begynte å få mer tak i det etterhvert. Spesielt i første omgang holdt vi etterhvert fint følge og 0-0 til pause var det ikke mye å si på, og det er ikke så verst når vi visste at BSK2-laget var blitt forsterket på et par tre sentrale plasser. Som i den første kampen må vi også her huske på at det er første gangen at mange av spillerne våre spiller 11'er sammen.
I 2. omgang ble det en tydeligere dominans i banespillet fra BSK sin side, jeg mistenker at våre gutter kanskje ikke vil ha vondt av å trene bare litt mer kondis på fritiden(?)
Det så ut som om det var litt mer luft og ork i BSK-guttene utover annen omgang og det ble etterhvert ganske mye forsvarskamp for vår del.
Ikke noe galt i det, for vi så jo et forsvar (her var det en del som virkelig sto frem) og en keeper, Yusuf, som kjempet som løver og nesten lyktes med å holde nullen ut kampen.
Vi kom så langt som til 10 min før slutt før en tidligere Kåffaspiller (Adrian) fikk satt ballen forbi Yusuf etter vi ikke fikk klarert skikkelig.
Uansett, her er det INGEN grunn til å henge med hodet over et knepent tap på 0-1! Igjen, det er ganske nytt for mange av våre spillere med 11'er fotball. Vi vet at vi trenger litt mer tid (flere treningskamper og litt mer kondis?) før dette sitter skikkelig. Husk at motstanderen vår i dag har spilt/trent 11'er i et år nå. Så her er det bare å stå på videre gutter.
Takk til Duc som var sporty og dømte kampen.

Siste takk går selvsagt til alle de som tok turen opp på Arena for å se kampene (selv om noen visst glemte trommene). Det er og blir ganske enkelt så mye mer gøy når så mange er å se på og heier på guttene!

Nye treningskamper vil bli berammet etter vinterferien. Nye kamper - nye muligheter. Stå på gutter!

Vi takker Kåffa '96-3 og BSK 97-2 for å stille til kamp mot oss.

Ingen kommentarer: