10.4.11

Seier i Granit Cup.

Man føler alltid en viss usikkerhet vedr yteevnen når man møter en gjeng morgentrøtte gutter til taktikkmøte kl 9.30 en søndag morgen.
Fordelen er selvfølgelig at guttene er veldig stille under taktikkmøtet.

Håpet og planen var at vi skulle få se guttene spille som et lag! At vi skulle få guttene til å virkelig begynne å gjøre hverandre gode. Noe som er veldig viktig hvis vi skal hevde oss i årets sesong.

I første kamp mot Frigg var det nok litt cup-nervøsitet ute å gå, det ble ikke helt det flytende spillet vi hadde ønsker om, men kampen endte med en grei seier på 2-0.
Mer spenning var det knyttet til kampen mot Grorud. Uten tvil et sterkt lag og ikke minst en fin målestokk for hvordan vi selv ligger an her før seriestarten.
Guttene fikk klar beskjed om at vi måtte heve oss et par hak i kvaliteten på eget spill hvis vi skulle slå Grorud og dermed vinne vår gruppe.
Guttene var helt klart mye mer skjerpet i denne kampen, og gjennomførte en flott kamp mot Grorud. Vi tapte en treningskamp mot samme laget for 2 uker siden, men denne gangen var vi mer spillende, unngikk å innlate oss på altfor mange dueller og mer direkte når vi snudde spillet. Absolutt en fortjent 1-0 seier, og geldelig fremgang i spillet ift til første kamp.
Disse to seirene gjorde at vi skulle spille finale mot Gjelleråsen.
Vi hadde tjuvtittet litt på Gjelleråsen sine kamper mot Hasle/løren og Korsvoll og kunne se at de var et velspillende lag med mange gode spillere.
Gameplanen var at være enda mer fokuserte på eget spill, være enda mer fokuserte på å ha mye bredde i spillet når vi bygget opp.
Spillet bølget en del frem og tilbake, men vi hadde følelsen av at vi faktisk spilte enda bedre enn i de 2 foregående kampene, men ikke helt fikk avgjørende overtak og uttelling. Vi rokerte en del ved halvspilt kamp for å få brukt rommene mellom deres backer og midtstoppere bedre, noe vi lyktes bra med.
Veldig uvant for oss, men ikke desto mindre gledelig, satte vi faktisk inn seiersmålet vårt på en CORNER!
Full fortjent finaleseier og vår kaptein, Khang, kunne løfte beviset på en vel gjennomført turnering over hodet.

Bravo gutter!Eivind mangler dessverre på bildet, han måtte dra hjem etter å ha skadet foten sin allerede i den første kampen mot Frigg.

4 kommentarer:

Jann sa...

Heia,

gratulerer med første Cup-seier og veldig mye bra spill og kombina-sjoner!
Dette lover godt for sesongen!

Anonym sa...

''BESTE'' laget ''EVER''

Anonym sa...

ER skikkelig fornøyd med laget aszz..:P <3

Lasse sa...

Gratulerer med seier i Granitt cup. Dere var best, ingen tvil:) Lykke til i årets seriespill.
mvh
Lasse, trener Grorud G97-1.