11.11.12

KFUM 97 - ÅRETS LAG I KFUM FOTBALL 2012!

KFUM avholdt denne uken sitt årlige ledermøte i klubbstua med alle engsasjerte trenere og ledere for de ulike årgangene i klubben til stede - fra A-laget og helt ned til de yngste.

Klubbens sportslige og administrative ledelse deler i denne sammenheng hvert år ut ulike priser innenfor klubbens lag og ledelse på dette årsmøtet.

Vi er svært stolte over å kunne formidle til alle spillere og foreldre at prisen for ÅRETS LAG 2012 i klubben gikk til KFUM 97.

Vi er selvsagt klar over at vi pr idag ikke er beste sportslige lag i klubben, men sportslig ledelse og administrasjon hos KFUM påpeker i sin avgjørelse at bl.a. følgene ble lagt til grunn for valget av oss;

- Størst sportslig fremgang siste året, resultatmessig og spillemessig
- Samhandling, treningsform med økt spilleforståelse er videreutviklet i gruppen
- Nådde begge våre mål; med opprykk for KFUM 1 og beholdt plass for KFUM 2
- Svært god innsats i Adidas Cup mot forventet sterkere motstandere
-
Størst fremgang og forvandling administrativt

- Et nytt, bredt og stort samlet engasjement innen hele laget gjennom økt foreldre engasjement


Vi takker derfor alle som er involvert i KFUM 97 på en eller annen måte for dette, og igjen viser det hvor mye foreldre engasjementet vi snakket om å Foreldremøtet vårt betyr for totalen i gruppen vår.

Sammen har vi siste året bl.a. vært på Skagen Cup senhøsten 2011, Lillehammer Cup i januar og Arvika Cup i juni - gjennom hjelp av foreldre som har stilt opp og blitt med oss på tur.

Vi gleder oss til å jobbe videre sammen i 2013 sesongen, og ønsker selvsagt alle som har lyst til å bidra på en eller annen måte velkommen i gjengen. Oppmøte på kampene våre og kjøring til og fra er også en del av dette.

Vi vil som tatt opp på foreldremøtet ha behov i 2013 for 1-2 stk som hjelper litt til med 2.laget vårt i forbindelse med kamper og cuper, i spann med Jørn og Erik - ta kontakt hvis du kan bistå med dette.

PS: Vi kommer til å ha en kort markering av dette for gutta våre på søndagens trening, slik at Torgeir og vi sammen gir en informasjon til gutta hva vi sammen har fått til det siste året.

1 kommentar:

Anonym sa...

Blir det ikke Året spiller også eller?