30.11.13

FØRSTE FELLES TRENINGSØKT FOR KFUM JUNIOR 2014!

Første bilde tatt av samlet treninggruppe - KFUM JUNIOR 2014
Etter spillermøte siste onsdag, så var samtlige juniorspillere for den kommende sesongen innkalt til første fellestrening ute på KFUM Arena lørdag formiddag. 

Både for å knytte sosiale kontakter, kjenne litt på hverandres nivåer og vise seg frem i forhold til senere uttak til de to hoved troppene i januar måned.

Stian som trener for gjengen den nærmeste fremtid ledet økta, og flere assistenter/ledere var til stede første dagen - når vi nå skal bygge juniorstallen videre sammen gjennom desember og inn i 2014 sesongen.

Interne kamper som meddelt på møtet de kommende lørdagene fremover, for å kartlegge nviåene og spillertroppene våre fremover.

Vi er dermed fra desember over i KFUM JUNIOR - og har følgende treninger fremover;

Mandager 19.00-20.30  KFUM Arena
Onsdager  20.30-22.00  KFUM Arena
Torsdager 18.00-19.00  KFUM Hallen - innendørs
Lørdager   10.30-12.00  KFUM Arena


Til stede: Kjetil, Einar U, Glenn, Stian, Einar B, Per og Jørn
I løpet av kort tid vil hjemmesiden vår blir gjort om - slik at det etableres en felles KFUM JUNIOR WEB SIDE som erstatter denne som vi har hatt på for Kåffa 97.

Vil bli bygget på tilsvarende måte som fra før - med alle faste data og kontaktpunker for de videre trenere/ledere liggende inne på hjemmesiden.

Aktivitets kalender som før oppe til høyre, og løpene informasjon på siden som vi er vant med - så også laguttak, oppmøtetider, kampreferater etc.

Vi sees på den nye siden om ikke så lenge...

Ingen kommentarer: