14.11.07

Løp og kjøp!!

Årets julegaveidé!

Noen av oss har kjøpt biter av Berlinmuren, andre en gresstue fra sagnomsuste Wembley, feinsmeckerne blant oss har kjøpt et mål eller to med sand på månen... (hvis noen synes det tar lang tid å få tak i håndverkere i Oslo, så er det for ingenting å regne mot de problemer jeg har med å få satt opp hytten i Stilhetens hav!)

Men, mine damer og herre, nå kan man for få kroner sikre seg noen mer jordnære og mer lokale eviggrønne kvadratmeter på den nye KFUM-banen! Ikke bare er det en god julegaveidé, det er også en god gjerning! Det er kun litt over 6720 kvm til salg, så det gjelder å forte seg om man vil sikre seg en kvm eller ti med bra utsikt og beliggenhet!

For bare 200,- pr kvm kan man sikre seg en eller flere kvm kunstgressbane. Med andre ord, her er sjansen for å sikre seg fast plass på banen! Bidraget er med på å nedbetale en del av gjelden som klubben tatt på seg for å kunne anlegge denne nye fantastiske banen. I klubbhuset (hallen) vil det bli hengt opp en svær poster med oversikt over banen hvor de kvm du har kjøpt kan bli merket med ditt navn. Ønsker du anonymitet blir feltet du har kjøpt blankt. Hva med en 30-40 kvm med firmalogo? Hva med hele midtsirkelen for rundt 10000 kr?

Trykk HER og les mer!

Det hele begynner mandag morgen kl 09.00. Da legger KÅFFA den nyanlagte banen ut for "salg". Send en mail til earnevag@online.no og fortell hvor mange kvm du bare MÅ ha og evt hvilket navn du ønsker skal stå på posteren. Send en mail til Eivind på mandag, len deg tilbake, pust lettet ut og vit at årets julegavehandel er unnagjort!

Ingen kommentarer: