25.7.09

Løpende om kamper og resultater for Kåffa '97 i NC.ONSDAG!
KFUM 3 sin første kamp i dag sto mot Fjellhamar. Et veldig bra lag skulle det vise seg. Vi er nok vant til å få og ha litt bedre tid og rom enn det Fjellhamar gav oss. Hele første omgang var preget av mye kriging på midten av banen uten at det kom så mye ut av det i noen ender av banen. 0-0 til pause. I 2. omgang var planen å turde å stå enda høyere og enda bredere for å få skapt mer plass til eget spill (her er det VELDIG viktig at foreldre i sin iver ikke gir ungene andre direksjoner enn dem de har fått og får av meg under kampen for da blir det både misforståelser og rot på banen. Guttene blir i tvil og det preger deres spill). 2. omgang ble mer rotete, men Fjellhamar fikk et lite spillemessig overtak siden de var litt tøffere og litt mer bestemte enn oss og de tok etterhvert ledelsen med 1-0 på en situasjon hvor en ellers god Preben var ytterst uheldig. Vi svarte igjen med et høyt langskudd fra en veldig god Daniel. Ballen går i bakken på kanten av målfeltet hvor Johan har fått lokket keeperen deres frem på halvdistanse og heldigvis rører ikke Johan ballen og den går, nesten i sakte film, i en nydelig bue over keeperen som bare såvidt rekker å få fingertuppene på og i mål. Dessverre ble vi litt for slappe de siste minuttene og Fjellhamar fikk kranglet ballen i mål til 2-1. En spennende, men ikke så velspilt og severdig kamp, endte dermed med et tap for våre gutter.

TIRSDAG!
Da var det KFUM 2 sin tur igjen. Denne gangen skulle det måles styrke mot Ljan. "Tidlige" kamper er visst ikke helt vår greie. Guttene var liksom ikke helt på nett, bortsett fra en enkelt da, Afgar, keeperen vår. Uansett, vi fikk en grei start på kampen og et fint rykk på siden krydret med en helt nydelig avslutning i lengste hjørne av Daniel gav oss 1-0 etter 5 minutter. Deretter datt vi veldig og hang ikke med og vi skal prise oss for at Afgar VIRKELIG var på nett. Det var ikke noe å si på at Ljan utlignet før pause. En liten oppsang i pausen hjalp lite, Ljan var best i annen omgang også og vi lot dem være gode med tafatt innsats, men Afgar var, om mulig, enda mer på nett i denne omgangen. Helt utrolige redninger gang etter gang. (må huske å spørre hva Afgar spiser til frokost for de andre guttene bør spise det samme heretter!) Og jammen sto lykken sto oss bi i denne kampen, for Kevin fikk prikket ballen forbi Ljan-keeperen på en av våre sjeldne visitter ved deres mål i annen omgang, og VOILÁ, 2-1 til KFUM 2 står det for tid og evighet i historiebøkene.
Dagens andre kamp for KFUM 2 fulgte dessverre litt i sporet fra dagens første kamp. Denne gangen var det Rustad 2 som sto på den andre siden av banen. De viste seg å være litt mer tente og litt mere tøffe enn oss i stort sett de fleste situasjoner kampen igjennom. De var som små arbeidsbier og innsatsen og stå-på-viljen deres ble belønnet med 3 scoringer mot våre 0. Egentlig var ikke Rustad noe voldsomt skremmende lag, men kamper blir ofte avgjort av hvem som vil og ofrer mest, og i dag var det Rustad. Vi hviler litt i morgen og kommer sterkt igjen på torsdag!

MANDAG!
Da har KFUM 3 vært i aksjon i sin første kamp som var mot Stange. 1. omgang var preget av litt stillingskrig med en liten overvekt til Kåffa, og det var fortjent at vi ledet 1-0 til pause etter mål av André. 2. omgang var VÅR med tidvis veldig bra spill. Kevin som er "leid inn" for dagen som erstatter for Carl P. satte 2 og André ytterligere 1 slik at vi til sist vant fortjent 4-1.
KFUM 1 spilte også sin første kamp i dag og motstanderen var Oppsal. I en tett og spennende kamp trakk KFUM 1 det lengste strået til sist og dro i land en 1-0 seier. Målet ble satt inn i 2. omgang av Henrik.
KFUM 3 spilte mot Korsvoll i ettermiddagskampen sin. Ryktene ville at Korsvoll skulle være et bra lag, men vi lot rykter være rykter og spilte en bra kamp og vant med overbevisende 4-1.
1-0 ble satt in av Carl P. etter forarbeide av Trym og Fabian og det var stillingen til pause.
2-0 ble satt inn av André som gjorde det meste selv. 3-0 var et praktmål i effektiv vending av spill. Johan lobber feilvendt ballen over seg selv og en motstander på midten, setter fart og finner Kevin med en fin pasning som runder keeper og setter inn 3-0 i åpent mål. Vanen tro slår Morten til med høyreslegga (den har vi sett før i aksjon) og klareringen ut fra et hardt presset Korsvollforsvar satte han inn via keeperen fra midten av banen!
Korsvol fikk et trøstemål på slutten av kampen.
Foreldrene overgikk seg selv på denne kampen! Sang og sambatromme varmet i regnet på sletta! (min "Klanen"-kommentar om at trommer er for bønder trekker jeg her ved tilbake - det er greit på sletta!) :-)
KFUM 1 sin siste kamp for dagen ble spilt mot Vossaalliansen. Åpenbart en sterk allianse for de hadde innstilt skuddfoten og vant til slutt kampen med 3-1. Tim satte inn vårt mål og han hadde en stor sjanse rett etterpå til å pynte ytterligere på resultatet, men det ble dessverre ved det ene målet i dag.

SØNDAG!
Da er den første spilledagen unnagjort!
KFUM 2 har vært i aksjon 2 ganger i løpet av dagen.
I den første kampen mot BSK var Kåffa fortsatt litt i feriemodus. Det ville seg liksom ikke helt, og litt for mye endte med like ved og nesten. BSK var annerledes effektive og at BSK til sist vant 3-0 var det ikke mye å si på selv om Kåffa også hadde sine sjanser.
I KFUM 2 sin andre kamp sist på dagen viste guttene seg fra en litt mer bestemt og skjerpet side, og da kommer resultatene også! Manglerud Star ble slått 4-2 etter 2-2 ved pause. Mål av Thomas og Haakon i første omgang, mens Daniel og Kevin avgjorde med hver sitt mål i annen omgang.

Ingen kommentarer: