11.7.09

Vi utvider trenerteamet vårt!

Det er med største fornøyelse at vi kan meddele at trenerteamet vårt blir utvidet med en skikkelig kapasitet! Nei, det er ikke Ståle Solbakken vi har fått med på laget, men det er ikke langt unna!

Fra A-lagsgruppen i KFUM har vi fått Kristian Rem med i trener- og laglederteamet vårt.

Planen er at Kristian skal matches utover sommeren og høsten til å påta seg ansvaret som sportslig ansvarlig for Kåffa '97. Han har påbegynt trenerutdanning og vil la oss få glede av alt det han lærer og allerede kan.

Kristian har en spennende fotballmessig og ikke minst menneskelig bakgrunn.

Kristian er 24 år og kommer opprinnelig fra Hamar traktene, noe en av trenerne våre (Per) mener er kvalitetssikring nok! (og ja, han har faktisk hatt Ståle Solbakken som trener). Kristian har spilt fotball fra han var 6 år og valgte å satse skikkelig på en fotballkarriere som tenåring og har nå 7 år bak seg med nesten bare fotball i livet. Han har spilt i Eidsvoll Turn, Ham kam og nå KFUM. Siste år valgte Kristian å prioritere fotballen litt ned til fordel for et fotballprosjekt i Ecuador i regi av misjonsalliansen. Han var delaktig i en fotballskole i et slumområde hvor barna har en helt annen og tøffere hverdag enn det vi kjenner til. Fotball er mer enn bare fotball! Les mer om Kristians interessante opphold i Ecuador på hans hjemmeside: http://kristianrem.blogspot.com/


Kristian utdanner seg nå innen psykologi og på si også som fotballtrener i tillegg til at han selvfølgelig spiller for KFUM, og påtar seg nå også en viktig rolle i å bringe Kåffa '97 enda et steg videre.


Kristian, som i skrivende stund er på til Vietnam og skal være der et par uker, vil være tilstede på Ekeberg sletta under Norway Cup og se lagene våre i aksjon og viktigst av alt, hilse på alle.

På bildet kan man se at Kristian ikke bare har fotball i blodet via taktikktavlen, men også er en kjekk kar å se på og dermed faller HELT naturlig inn i dagens trenerteam på den fronten.Fortsatt god sommer, vi sees på sletta.

Ingen kommentarer: