Motstanderen er Rustad.
Oppmøte på KFUM 09.15
Oppmøte på banen 09.30 (for de som kommer direkte!)

Litt oppsummering av lørdagens 3 kamper.
I vår første kamp mot Nesodden spiller vi en glimrende 1. omgang og leder komfortabelt 2-0 til pause.
Nesodden får redusert til 2-1 i annen omgang, men vi svarer med en gang og leder 3-1 med 10 min igjen.
At vi klarer å tape kampen 3-4 er nesten et mysterium. Her må vi lære oss å være hakket mer kyniske OG at kampen ikke er ferdig før dommerens blåser i fløyta for siste gang.

Dagens andre kamp mot Nordstand '98 var stort sett grei skuring. Her spilte vi konsentrert og bra i samfulle 2x20 min og tok en fortjent 4-1 seier.

I dagens siste kamp mot Nordstrand1 spilte vi bra i første omgang og burde ledet med minst et måt til pause. Annen omgang var dessverre ikke av samme klasse og vi lukket inn 4 mål, hvorav noen av dem var av den absolutt unødvendige sorten.

Dette kan vi bedre gutter, og det skal vi vise mot Rustad i morgen!