7.3.11

En liten oppsummering av fotballhelgen.

Fredag kveld dro vi en tur på landet og møtte Gjelleråsen til dyst.
Etter en litt nølende start fik vi etterhvert satt spillet, mange av våre spillere har ikke spilt sammen i kamp så dermed tar det litt tid å bli kjent med hverandre på banen. Vi dro dog i land en fin og fortjent 3-1 seier til slutt.

Lørdag var vi på tur igjen, denne gangen til Moss og DnBNOR cup, vi stilte med 3 lag.
Vi stilte med nykomponerte lag ift sist og dermed var vi ganske spente på hvordan resultatene ville bli. Målsettninger skal vi, tross usikkerhet, ha, og håpet var jo å få alle 3 lag videre fra puljespillet.
2. og 3. laget hadde begge en mildt sagt marerittaktig start med saftige nederlag. Her glemte begge lagene og ta det litt med ro, greit å tape, men ikke med så mye...
3. laget tok lærdom av den første kampen og spilte regelrett glimrende både defensivt og offensivt i det to neste kampene som de vant og fikk dermed en fortjent 2. plass i pulja og dermed var klar for 1/8-finale.
2. laget hadde åpenbart ikke helt fått ristet av seg sjokket fra åpningskampen og spilte uavgjort i sin andre kamp. Den kampen burde vi ha vunnet.
Det var først i den siste puljekamp spillet satt og nervene var i ro og da fkk laget en fortjent seier. Dessverre ble de mange (og litt unødvendige) baklens fra åpningkampen utslagsgivende og laget endte på 3. plass i pulja, slått ut på målforskjell.
På søndagen spilte 1. og 3. laget 1/8-finaler. 1. laget vant knepent i sin 1/8-finale, mens 3. laget dessverre ikke hang like bra sammen som i de to siste kampene på lørdagen, og dermed var det slutt for dem. Uansett, jeg syntes guttene på 3. laget gjorde en flott innsats totalt sett og at de kan være stolte av det de fikk visst.
1. laget spilte veldig disiplinert i 1/4-finalen og var aldri for alvor truet i den kampen.
I semifinalen møtte vi Klemetsrud, akkurat som i "Stopp volden" turneringen, vi var dessverre ikke helt oppe i de omdreininger som må til for å slå det laget denne gangen heller.
1. laget endte dermed på 3. plass i turneringen og det er vi sportlig sett fornøyd med.

Vel hjemme i Oslo var vi søndag kveld verter for en treningskamp mot Nesodden, en del av de som ikke var med i Moss, og en del av guttene fra 2. laget fra DnBNOR cup, dannet stammen i det (enda en gang) nykomponerte laget vi sendte i ilden.
Jevnt over spilte vi en god kamp. Mange spillmessige relasjoner sitter av gode grunner ikke helt som de skal i en slik kamp, men guttene jobbet bra, og det var fullt fortjent at vi sluttet helgen av med enda en seier, denne gangen 4-2.

2 11'er kamper og 13 innendørskamper var det vi rakk i løpet av helgen, ikke verst!

Takk til alle foreldre som stilte opp i løpet av denne hektisk helgen.

Ingen kommentarer: