18.9.11

GOD UKE FOR 97 GUTTA – FIRE SEIRE DENNE UKA!En strålende uke for 97 gutta i serie og Obos Cup. I tillegg til storseieren for 97-1 onsdag mot Sterling, så hentet både andre og tredjelaget seg gode seire i serien denne uka.

KFUM 97-2 som har hatt en litt tung høst så langt og ligget beskjedent plassert på tabellen, tok tirsdag turen til Sofiemyr kunstgress for å møte Oppegård i viktig bortekamp. I en spennende kamp klarte gutta våre å hente hjem en flott 3-2 seier og dermed tre kjærkomne poeng. I tillegg til seier her så gir dette en verdifull porsjon  selvtillit videre for de gjenstående kampene.  Viktig å ta med seg for alle gutta nå inn i sluttspurten på serien – intet er umulig med god innstilling og rette trua fremover..

KFUM 97-3 har toppet tabellen i sin divisjon en god stund, og onsdag kveld sto lokaloppgjør mot Nordstrand 4 for tur. Kampen ble spilt på Hallager kunstgress og Kåffa gutta tok en pen 3-1 seier og styrket ledelsen på tabelltoppen med tre nye poeng. Skal vel skje et under nå om vi ikke tar hjem seieren i 3. divisjon med denne gladgjengen i høst.

KFUM97-1 hadde gjennom gode resultater tatt seg helt frem til kvartfinalen i OBOS cup - som ble spilt borte mot Bjørndal sent fredag kveld. Kvartfinale betyr god motstand, og vi møtte et noe ujevnt Bjørndal lag, men med meget sterke nøkkelspillere som er i stand til å avgjøre kamper til deres fordel. En sterk førsteomgang av Kåffa ga oss en fortjent 2-0 ledelse halvveis som nok også burde vært større med litt mer effektivitet.

Bjørndal hevet seg mange hakk i annen omgang og fikk innpå sterkere spillere, samtidig som flere av våre sentrale spillere etter hvert ble slitne. Etter å ha vært oppe i 3-0 ledelse i starten av annen omgang etter hat-trick av Kevin og storspill fra Preben i mål, så ble vi etterhvert hentet inn og presset voldsom bakover på stillingen 3-3. Et smart frispark fra Kåffa tre-fire minutter fra slutt, kunne heldigvis sikre oss seieren og plassen i semifinalen – som ga en herlig avslutning for alle fremmøtte en kald fredags kveld. Langhus, Nesodden eller Klemetsrud ryktes å være øvrige lag vi kan møte ved neste korsvei...

Gratulasjon til alle tre lag og hele 97 troppen for en spennende og flott fotballuke i serie og cup!

Einar Brustad

1 kommentar:

Leo sa...

Kfum-Nesodden semifinale( Obos )
Klemetsrud-Langhus semifinale( Obos )