27.2.12

Spillerglede, god stemning og bra trøkk på treningsfeltet - viktig at alle bidrar i fellesskapet!

Vi registrerer stor spilleglede i hele gjengen og ser samtidig mange gode personlige løft i spillergruppa nå gjennom vinterhalvåret.

Det er moro å se at Torgeirs inntreden som hovedtrener i trenergruppa, sammen med et svært engasjert team rundt dette, nå bærer gode frukter på treningsfeltet på vår herlige KFUM Arena.

Sterk faglig kompetanse smitter over på alle, og det har virkelig vært noen flotte treningsuker inn i nyåret for 97 gjengen.

Vi spiller stadig bedre og hurtigere fotball, og legger i spillersekvensene stor vekt på egne ferdigheter - og ikke minst det å kunne være komfortable med å holde ballen innen laget vårt, både på egen og andres halvdel.

Fire gode treninger i uka, fordelt på tre dager med undervarme på vårt flotte kunstgressanlegg, samt en god innetrening på tirsdager er et svært godt tilbud til våre gutter på KFUM 97.

Manglende betaling fra flere.
I våre budsjetter for 2012 har vi naturligvis regnet med at dere alle er med og bidrar med innbetalte treningsavgifter for dette, og derfor er det viktig å minne om fellesskapet her.

Fremdeles har vi spillere som det ikke er betalt for, og det er selvsagt uakseptabelt når vi sammen legger ned mye innsats i dette arbeidet. Det er også forutsetningen vår for det opplegget som var ønskelig i gruppen og som alle ble presentert for sist senhøst.

For å trene fremover, og samtidig kunne spille kamper og cuper så forutsettes det at man har betalt avgifter på lik linje med det øvrige fellesskap. Spillere som det fremdeles ikke er betalt avgifter for innen de nærmeste dager, må desverre forvente å ikke kunne delta på lik linje med resten av treningsgruppen fremover - hvilket vi selvsagt håper å kunne unngå dersom alle betaler sine treningsavgifter.

2 kommentarer:

Anonym sa...

legger du bildene du tok av enkeltpar etter du tok lagbilde? mvh Sindre Volden :D

Einar sa...

Vi kommer til å legge ut litt bilder i ulike artikler fremover, bruke noe fra treningsfeltet og kamper i denne sammenheng..

Et par på Facebook kanskje..