7.12.12

Hyggelig oppsummering av 2012 sesongen!

En driftig foreldregruppe bestående av Barbro Sandberg og Solfrid Breievne skal ha stor takk for planlegging og gjennomføring av meget hyggelig fotballavslutning for 2012 sesongen med KFUM 97 gutta og alle trenere/ledere i årgangen - etter treningen torsdag denne uken.

KFUM 97 ble tidligere i år kåret til Årets Lag i klubben for 2012 som et bevis på vår totale fremgang i gruppa, både sportslig og administrasjonsmessig - noe vi var enig om at vi alle kan være svært stolte av.

I våre beste stunder spiller vi nå fotball på et helt annet nivå sammenlignet med et år tilbake. Både de individuelle ferdighetene og samhandlngene har blitt vestentlig bedre skal vi tro Torgeir i hans gjennomgang med gruppen - noe vi også har kunnet bivåne selv fra sidelinjen.

Pizza og mineralvann til alle med oppsummering av året og utdeling av premier og priser satt sammen av trenerapparatet. Vi tok også et blikk inn i 2013 og videre fremover på hva som ligger foran oss av muligheter for alle i klubben, nå som vi også nærmer oss junior klassen om et drøyt år.

Følgende premier ble delt ut for 2012;

Årets toppscorer - Nico
Årets største individuelle utvikling - Patrick
Årets treningsforbilde/engasjement på trening & kamp - Ola
Årets forsvarsspiller - Peder
Årets spiller - Kevin
Årets annenlagsspiller - Martin BI den mer humoristiske delen av prisene, hadde Per hadde med et skråblikk på hele sesongen tatt frem Årets Kaktus 2012, og i skarp konkurranse med 3-4 andre så ble det delt førstepris på Leo og Josef - som klarte kunststykket og begge bli utvist i det som før kampen ble betegnet som høstens avgjørende kamp for andrelaget borte mot Bjørndal. Heldigvis kom vi oss i mål senere på høsten og berget plassen i annen divisjon.

Honnør for godt treningsoppmøte hos alle, der Abdi utmerket seg med størst oppmøte av alle i 2012 målingen - ikke gjennomført for hele sesongen.

1 kommentar:

Leo sa...

Hhahha, Per velger meg han! Søt kar. Går fint ;)