13.1.13

Bambi på glattisen!!!

Alle kjenner uttrykket fra Disney filmen, og det er betegnende på hva vi desverre opplevde på en kald vinterdag ute på Langhus.

Med gradestokken ned mot -13 grader så var kunstgressbanen der ute knallhard og bød på store utfordringer i forhold til rett fottøy.

Mens samtlige av Langhus sine spillere var rett skodd med rette spesialsko for kort kunstgressflate, så stilte alle gutta våre opp med knotter som egner seg for gress/kunstgress av typen vi har på vår egen KFUM Arena.

Dermed ble det som "Bambi på glattisen" - eller som å være på skøytebanen uten å ha tatt av oss kalosjene. Gode Langhus, som skal spille Interkrets i år var rett skodd over hele linjen, og styrte spillet fra start til mål - mens vi hadde store problemer med å forflytte oss og holde ballansen i dag.

Vi delte pga kulden opp kampen i tre perioder med innlagte pauser i garderoben, og gutta våre skal ha stor ære som med litt flaks holdt Langhus til 0-0 etter første omgang. Vi slapp inn tre mål i andre periode - nok et par mål for mye, men som likevel skyldes i stor grad fottøyet i de avgjørende situasjoner. Gutta gjør også mange feil i denne perioden og er litt preget av motgangen som underlaget gir oss.

En pepp talk i andre pausen med beskjed om å spille som om det sto 0-0 før siste, gjorde at gutta tok litt ekstra tak og klarer å spille 1-1 i tredje omgang. Taper totalt 4-1 borte mot Langhus i dag, men er alle overbevist om at vi hadde vært langt nærmere om vi begge hadde vært skodd ordentlig for anledningen.

Vi får ta det igjen ved neste korsvei hjemme mot Holmlia søndag 3. februar, og fortsatt legge ned et godt arbeid på treningsfeltet frem til da. Sees på treningsfeltet kl 17.30 i morgen...

Dagens prestasjon og blomster går til alle foreldre som stiller opp på bortekamp i minus 13 grader en søndag ettermiddag. Varmer både gutta og trenere/ledere og ha såpass mange med oss på kamp med de  forutsetningene vi hadde i dag!

Ingen kommentarer: