27.1.13

Takk til 97 gutta for flott Lillehammer tur!

Vel hjemme fra en behagelig busstur hjem fra Lillehammer Cup 2013. En fantastisk flott gjeng å reise på tur med nå, etter å vært ute på farten noen ganger før sammen det siste halvannet år.

Vi har storkost oss med fotballgutter i årgangen på tur til Lillehammer, en flott gjeng som samlet sett også gjorde det greit på banen.

Andrelaget vårt hadde ikke dagen på lørdag og fikk ikke spillet sitt til å gli slik vi vet mange av de kan fra treningsfeltet. Med tre tap var det ut etter grunnspillet. Tredjelaget vårt leverte i overkant av hva vi kunne forvente, med en seier og to tap. Litt utur og udyktighet i avgjørende faser i første kamp ga et helt unødvendig 2-1 tap. Kunne fort vunnet denne, og med uavgjort her så hadde vi gått videre...dvs et eneste mål som manglet.

Førstelaget var gode i helgen, og tar stadig nye steg. Gruppevinnere etter to seire og en uavgjort - og en fin målforskjell mot gode motstandere. Slo så ut Haugsbygd i 1/8 finalen og og Nordstrand 3 i 1/4 finalen søndag. Nordstrand 2 hadde vi kjørt fullstendig over på lørdagen i en av to seire da..

Etter en spennende semifinale så taper vi knepent 4-3 mot favoritt Nordstrand1, og vi nærmer oss nå for alvor å slå disse gutta i innendørs spill. Manglet flere spillere hjemme som ville kunne betydd forskjellen her. Nordstrand 1 slår så Fron 1 med 5-2 i finalen, som vi spilte 2-2 mot dagen før...

Men - som sagt innledningsvis; en herlig helg på Birkebeiner'n Hotel & Apartments med en gjeng gutter som alle foreldre kan være stolte av. En godt sammensveiset ledergjeng hygget seg også godt sammen, så dette ga gode minner...

..gir oss samtidig ekstra lyst til å få på plass en Gøteborg Cup tur i mai (09.-12.05.), i vår siste sesong sammen før vi blir junior spillere i nye tropper i 2014. Vært moro og hatt med to 11'er lag dit ned fra 97, dersom vi sammen med foreldre får til dette!

Ingen kommentarer: