3.3.13

Bra innsats - men stang ut i Mossehallen!

Sprint Jeløy Cup ferdigspilt denne gang, med bra innsats og litt blandede resultater for gutta. Vi stilte med tre lag i turneringen og gjør bra fra oss i lørdagens oppgjør.

LØRDAG
KFUM 1

2-0 seier over Sprint Jeløy 3, 6-1 seier over Kambo 1 og 7-1 seier over Fossum 2 ga oss gruppeseier og plass direkte videre til 1/4 finale.

KFUM 2
4-3 seier over Sprint Jeløy 2, 2-4 tap mot Fredrikstad og 1-1 mot Lindeberg ga videre avansement søndag til 1/8 finale.

KFUM 3
Litt tøffere for disse gutta, 1-4 tap mot gode Sprint 1, 1-4 tap mot Kambo 2 og 3-5 tap mot Fossum 1 ga desverre ikke videre avansement til søndagens kamper. Likevel bra innsats av gutta, tør og holde ballen i laget og godt med i kampene - samt noen flotte scoringer og ta med seg hjem.

SØNDAG
KFUM 2

Spiller søndag en jevn kamp i 1/8 finalen mot Fossum, og taper knepent 3-5 i en kamp som kunne gått begge veier. Holdt desverre ikke helt hjem, men hadde gode muligheter for avansement her.

KFUM 1
Møter sterke Østsiden i sin 1/4 finale, men vi er definitivt bedre med ballen enn vår motstander og styrer mye fra start av. Peder scorer 1-0 på retur etter skudd fra Kevin. Vi er nære både to og tre mål til, før vi er uheldige og slipper inn en ball ut av intet og det står 1-1. KFUM presser så på igjen og Jakshan setter flott inn 2-1 fra skrått hold på en fin opprulling. Igjen går det mot oss når vi slipper inn vår andre blemme bakover for dagen, litt uhell i byttingen gjorde nok også sitt til at vi kom litt på etterskudd der.

Vi brenner store sjanser forover nå, og burde puttet på et par til. Jakshan tar ansvar fra midtbanen, drar bort en spiller før han setter skuddet hardt nede i hjørnet. Vi leder 3-2 og er nære flere mål. Blir desverre litt for offensive i tankegangen om å score mer, og helt på tampen kan Østsiden straffe oss og sette inn 3-3 på en sen kontring.

Sudden death - hvor vi desverre ikke er nok tålmodige i ballspillet vårt. En spiller plukkes ut fra hvert lag. Vi har gode ballspillere på banen, men vårt sterke ønske om å avgjøre medfører til en litt for offensiv satsning direkte forover, som medfører balltap med overgang og kontring i mot. Pang så smeller det bak oss, og eventyret er brått ute for denne gang.

Læringen er at vi skal være litt mer kyniske i de avgjørende øyeblikkene, vi er nå blitt mer enn gode nok til og kunne ta hjem slike turneringer - og det i seg selv er godt å se. Utviklingen vår fortsetter - men fremdeles mer og terpe på i de avgjørende situasjonene!

Vi satser på å vise frem det til helgen - når vi ønsker å avgjøre NM kvalliken til vår fordel ved å slå Øvrevoll/Hosle hjemme på lørdag....
før vi har siste kamp borte mot Oppegård uken etter.

4 kommentarer:

Anonym sa...

One important issue is that while you are searching for a education
loan you may find that you will need a co-signer. There are many
cases where this is correct because you may find that you do not possess a past credit ranking so the loan company will require you have someone
cosign the money for you. Interesting post.

Take a look at my web blog ... fuck book

Anonym sa...

Keep functioning ,fantastic job!

Take a look at my web site :: facebook for sex

Anonym sa...

WONDERFUL Post.thanks for share..extra wait .. �

Here is my web blog ... skype sex

Anonym sa...Here is my homepage ... skype sex