9.3.13

Viktig seier i NM kvallik!!!!!

Kort melding etter beskjed på telefon utenlands - flott seier over Øvrevoll/Hosle i dag hjemme i NM kvallik gir oss plass direkte inn i NM cupspillet for Gutter 16. Uavhengig av siste runde så vil vi bli dårligst nummer fire i gruppen, men kan også med seier i siste bli nummer to.

All honnør til trenere og spillere gutter - dette er bra. Følelsen av og dominere spillet i kampene nå, gjennom de viktige spiller sekvensene vi legger ned på treningsfeltet er veldig tilfredsstillende. Full kontroll bakover og i banespillet, der vi ikke slipper til Øvrevoll/Hosle i det hele tatt. Men en fortsatt terping på bedre avslutninger trenger vi nok enda - to mål forover var i henhold til trener teamet klart i underkant  av hva vi kan si oss fornøyd med når vi skaper så mye ut av vår totale dominans gjennom kampen. Litt samme følelsen som mot Nesodden her...og skal bli skarpere til serien litt lenger frem...

Husk også de gode innspillende fra torsdagens spillermøte med Torgeir - terper vi hver for oss og sammen på disse momentene, så blir dette enda bedre.

En fortsatt stor fremgang og spore foran ny sesong - og så lader vi for lørdagen og tar Oppegård i samme slengen i siste puljekampen i NM kvalet.

http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=135247

Ingen kommentarer: