28.5.09

Alle er vinnere!

Det Hvite laget tromler videre! Gutta fra Manglerud Star ble sendt hjem fra Ekeberg sletta med 16 mål i sekken. Troppene til Duc var dog såpass høflige verter at de også lot MS få nyte gleden av å score slik at resultatet endte 16-1. Ikke rart at Duc smiler her om dagen! Dette er ikke Duc, men det ligner fælt på hvordan han ser ut etter at guttene hans har vunnet en kamp.Etter kampen til Duc & Co. var det duket for et internoppgjør mellom Rødt og Grønt lag. Det var en kamp som var imøtesett med spenning fra mange sider. Trenere og lagledere som vanligvis er åpne om alt som vedrører lagene sine har den siste ukes tid vært mindre meddelsomme enn vanlig og usedvanlig gåtefulle og ullene vedr hvordan taktikken ville være. Her gis det ikke ved dørene, nei! Et passende bilde av trenere og lagledere fra Rød og Grønn den siste ukes tid:Det ble en spennende kamp med mange gode prestasjoner på begge lag. Grønt lag med helt utrolig forsvarsstyrke og giftige og farlige kontringer. Rødt lag med en ny og veldig offensiv formasjon og spillestil. At det til sist skulle ende med 5-0 til Rødt lag gav egentlig ikke et helt korrekt bilde av kampen, den var mer jevn enn resultatet sier! Og det viktigste av alt, alle guttene gav alt helt til siste fløyt fra Jann. Og det er det det handler om, gi alt, tør å feile, helt til siste sekund! Da er alle vinnere, og det var det alle var i går!

2 kommentarer:

Forldrene til Martin B sa...

Hei, det høres ut som at dere har det gøy om dagen og har mange seire :-). Vi synes at dere trenere står på og er kjempe flinke til å engasjere alle i kampene. Stå på videre!
Hilsen foreldrene til Martin B.

Niels Ole sa...

Jo da, '97 svinger her om dagen og i tillegg er ny og oppdatert kampsang som alle lagene skal bruke FØR kamp også på vei. Den skal sitte når vi er på Norway cup! :-))