21.5.09

Fin onsdag for Kåffa '97.

For første gang i år gikk alle våre 3 lag seirende ut av kampene sine på en og samme dag.
På hjemmebane tok Grønn i mot Bjørndal og fikk til en fin 2-1 seier på en litt tung og våt Ekeberg gressmatte. Målet til Joakim i 1. omgang må jo nesten gå over i historiebøkerne, et skudd fra egen banehalvdel som endte i mål via Bjørndalkeeperens våte og glatte hansker. Pappa'n til Sindre som lyder navnet Torgny (et navn undertegnet av forskjellige grunner aldri kommer til å glemme) har tatt en del bilder fra kampen som kan sees under. En slett skjult oppfordring sendes herved til andre foreldre om å gå i fotsporene til Torgny, bilder mottas med takk!

Det hvite laget med taktikeren Duc i spissen dro til Bøler og takket for gjestfriheten med å slå vertene med 5-3. Sterkt resultat mot en vanligvis sterk motstander!

Det røde laget hadde tatt turen til Niffen for å for andre gang på 2 uker møte et lag fra naboklubben, Nordstrand. Siden det ikke er pent å gjøre forskjell på lag fra samme klubb, så vant rødt lag likegodt denne kampen med samme sifre som sist, nemlig 5-3.
I den kampen klarte Johan med sin utligning til 1-1 å putte sitt mål nr. 100 i offisielle cup- og seriekamper for Kåffa '97. Med mål nr 101 og 102 i 2. omgang gikk vi fra 3-3 til fortjent 5-3 seier.