25.4.10

KFUM vs BSK, søndag 25. april.

Da var vår første seriekamp unnagjort.
Dessverre ikke helt med det resultatet vi kunne ønske oss, men vi får se på det positive, nemlig en kraftig forbedring i forhold til treningskampen mot samme lag siste søndag.

Vi valgte å starte i en 4-4-2 formasjon med det formålet å være passe trygge bakover samtidig som vi ønsket å se kjappe overganger med oppspill i bakrom når vi fikk ballen. Laget var giret på og innstilt på å rette på inntrykket fra treingskampen siste søndag, motivasjon og vilje var på topp før avspark!
Vi fikk dessverre den verst tenkelige starten på kampen med en BSK spesial, nemlig å score på dødball. Dette vet vi at BSK er veldige gode på, og når vi samtidig er i det helt gavmilde hjørnet, ja, da smeller det. Vi var veldig uoppmerksomme på en corner, og dermed 0-1.
Det tok dessverre litt av selvtilliten ut av laget vårt og vi slet veldig med å få etablert eget spill i første omgang. BSK var først på det meste og mest aggresive og at de ledet til pause var det ikke mye å si på.
I pausen la vi om til 4-3-3 for å få litt mer tak i midtbanen og mer tydelige oppspillspunkter på topp. Det førte til en bedring i vårt spill og vi begynte å få produsert litt flere sjanser.
Vi var mer på høyde med BSK i 2. omgang, men vi så fortsatt tydelig at BSK'erne har spilt 11'er fotball en sesong lenger enn oss. De beveger seg og disponerer banen bedre enn oss.

At vi går på et knepent tap mot BSK i vår første kamp var det ikke noe å si på, BSK vant fortjent. Vi har mye å lære her i vårt første år med 11'er fotball, og med tanke på at vi er helt i startgropen som 11'er lag og at det meste kun kan gå frem- og oppover fra nå, så ser vi tross alt med positive øyne på fortsettelsen.

Takk til alle fremmøtte, morsomt med så mange på tilskurerplassene.
Takk til BSK for en god og fair match, vi ønsker dem lykke til videre i sesongen.

Ingen kommentarer: