11.4.10

Våre treningskamper mot hhv Bøler og Røa.

Kampen mot Bøler.

Lørdag ettermiddag var det duket for dyst mot Bøler, en klubb vi kjenner godt fra 7'er fotballen. Vi valgte å dele vårt lag inn i 2 jevne grupper med en omgang på hver av gruppene.
Vi valgte, på grunnlag av spillersammensetningen vi hadde til rådighet, å spille 4-3-3 formasjon i begge omgangene. Utover begge omgangene slet vi litt med å få det offensive overtaket vi hadde håpet på med en 4-3-3 oppstilling, men det er grei lærdom for oss alle å ta med seg videre. Kampen sett under et var preget av mye kriging på midten med et lite overtak til Bøler, noe som også kunne sees antall sjanser og avslutninger. På tross av overtaket ble Bøler sjeldent virkelig farlige, forsvaret vårt ryddet greit unna. En liten skjønnhetsfeil i tellingen av motspillere resulterte dog i at Bøler brakte seg foran 1-0 etter 9 min. Vi hadde brukbare muligheter og gjennombrudd frem til Bølers 16 meter i første omgang, men det knep litt for oss å bli virkelig farlige inne i boksen. At Bøler ledet 1-0 til pause var det ikke mye å si på.
2. omgang var det nye og uthvilte spillere på så godt som alle plassene, og de la ut i et høyt tempo og etter 8 min av omgangen kom Trym seg fri og la i vei rett mot mål. Han la ballen nydelig forbi keeper og i mål og dermed 1-1. Vi fikk litt bedre tak i banenspillet i starten av omgangen og vi fikk spilt oss til litt flere og farligere avslutninger. Kevin kom seg alene med keeper to ganger, men dessverre endte avslutningene rett forbi mål.
Bøler var også farlige, og skyte kan de også. Vi fikk en smaksprøve på det etter 11 min. En kanon fra kanten av feltet som Yusuf ikke hadde nubbesjans på. Vi fikk enda et par sjanser, men ballen ville ikke i mål.
5 min før full tid satte Bøler spikeren i kisten. Litt forvirring mellom våre midtstoppere om hvem som skulle takle endte med at ingen taklet og ballen ble lobbet i mål over en utrusende Yusuf.
Alt i alt en helt grei kamp av våre gutter, både spille- og resultatmessig, med tanke på at de møtte 1. laget til Bøler.

1. omgang:
0-1 etter 9 min.

2. omgang:
1-1 etter 8 min ved Trym
1-2 etter 11 min
1-3 etter 25 min.

Takk til alle de som møtte opp og takk til Bøler for dysten.

Referant: Niels Ole

Kampen mot Røa, ført i pennen av Per.

Tidlig søndag morgen møttes vi på trappa til KFUM huset, oppmøte var satt til kl 09:00, med avreise mot Røa ca. kl.09:15.
Duc hold opprop 09:05, og alle var på plass, minus Peder som dessverre måtte melde avbud pga. kneskade.
Totalt var vi 15 spillere, 2 ledere og 5 forelder, som la i vei til vår første bortekamp for året, mot Røa g97.
Etter at undertegnede villedet bilkortesjen litt, ved å svinge av fortidlig mot Ulleren idrettspark, hentet vi oss fort inn og ankom Røa idrettsplass ca. ½ time før kampstart.

Duc hadde lagt opp til å prøve 4-4-2, med ønske om bedre kontroll over midtbanen.
Etter litt oppvarming, og taktikk prat før kampstart var vi klare.

Første omgang begynte over all forventning, med 0-1 ved Tim på corner etter 1 minutt.
Resten av første omgang ble en forsvarskamp på vår egen banehalvdel, hvor vi kontret inn 2 mål.
Av andre høydepunkter for vår del, kan nevnes Fabian’s kjempesjanse i det 14 minutt, hvor han skjøt over mål, fra 2m på åpent mål.
Eller Abdi’s løp alene mot keeper i det 31 minutt, hvor han dessverre ikke klarte å løfte ballen over keeper som gikk ned og reddet.

Pausen ble brukt effektivt fra Duc’s side, til å korrigere feil vi hadde gjort i første omgang.
Tetter inn på motspillere, slik at vi kom raskere opp i ballfører, + at vi måtte bli flinkere til å bruke bredden.

Andre omgang styrte vi, vi hadde full kontroll og spilte mye bedre.
Pasningspillet satt til tider som et skudd, og det var en fryd for oss på sidelinja å se på våre gutter.
Etter 6 minutter kom Markus alene mot keeper, og avsluttet like utenfor.
Khang hadde vel dagens største mulighet til å score, på sin trippelsjanse mot keeper, men dessverre utenfor til slutt.
Trøsten må være at jubelen sto i taket hos oss på sidelinja.
Vi hadde mange nestensjanser, men endte opp med å vinne andre omgang 1-2.