20.3.12

PÅMELDING ARVIKA CUP 2012!!!

Vi drar med to lag til Arvika Cup 15.-17. juni, og felles avreise med buss skjer torsdag 14. juni kl 19.00 på kvelden fra KFUM hallen.

Arvika Cup spilles på nydelige gressbaner, og mange av oss har gode minner fra tidligere opphold der med andre lag. Vi ser frem til å ha med oss KFUM 97 på denne turneringen, som også er en ren 97 turnering - og vil stille med et rent 1. lag og 2. lag der nede.

Opphold
Spillere og ledere som blir med på turen bor samlet på skole/klasserom som er booket inn gjennom arrangør, inkludert "gule bånd" som gir frokost, lunsj og middag i påmeldingsavgiften. Cupen spilles i innledende serie, med A og B sluttspill - og finaler utover søndagen.

Deltaker pris
Vi har klart å få til en pris på kr 1.500,- for både bussreise tur/retur og opphold under cupen, inkludert mat og drikke. Ledere betaler ikke grunnprisen, som dekkes inn i totalkostnaden for reisen.

Skolefri fredag
Vi klarerer med skolene i forbindelse med fri fredag 15. juni, og har samtidig lovet at alle spillere som blir med fyller ut en egen søknad om dette - som leveres skolen direkte fra hver enkelt familie. Vi har laget et mal for dette, som sendes ut til respektive foreldrene så fort spiller er påmeldt på turen.

Påmelding og betaling
Påmelding skjer ved mail til kirsten.myrnes@gmail.com med fullt navn på spiller.

Tidligere undersøkelse fra Svein var kun en lufting av interessen - dette er den endelige påmeldingen som alle må gjøre som ønsker å være med å sommerens tur til Arvika.

Betaling er samtidig for endelig påmelding å regne, og sett inn kr 1.500,- på konto 9713.55.78367 - KFUM 97 lagkasse - aller senest 20. mai!!!
Merk betaling med ARVIKA CUP og spillers hele navn!

Foreldre og søsken som vil reise ned og se på..
Dersom foreldre og søsken har lyst til å reise ned til helgen og være med og heie, så finnes det gode hotell- og pensjonat alternativer for opphold under helgen -både i Arvika og Charlottenberg et lite stykke unna.

Informasjon på mail
Kirsten Myrnes sender i løpet kort tid ut egen informasjon om dette på mail til alle spillernes foreldre, og ta kontakt tilbake dersom noe skulle være uklart.

Hovedkontakter for turen - vedrørende påmelding, betaling og andre spørsmål;

Kirstein Myrnes
93 05 68 02
kirsten.myrnes@gmail.com

Per Arne Hassel
90 14 45 31
per.arne.hassel@gmail.com

Torild Nordby
97 78 96 42
torild@andoco.no

Ingen kommentarer: