17.3.12

Seriestart ikke så langt unna - viktig med treningsoppøte fremover!

Vi er ikke veldig langt unna påske og seriestarten i fotball for våre tre Kåffa lag i 97-klassen. Derfor også viktig å minne om treningsoppmøte for alle gutta i årgangen.

Vi har mange ivrige gutter med oss oss, men savner samtidig enkelte av tidligere sentrale spillere på trening fra tid til annen..

Våre trenere holder selvsagt bra kontroll med hvem som er ivrige og møter opp gjennom ukene i vinter - og også hvem som er konsentrerte og plukker opp lærdom underveis på våre økter.

Utover egen fysisk form og touch med ball gjennom treningstimene, så gjenspeiles også spillernes forståelse for våre spillesystemer og samhandling på banen som vi ukentlig trener på
- og oppmøte og aktiv delaktighet gir naturligvis den beste lærdom i denne sammenheng.

Prestasjoner på treninger og i treningskamper gir trenerne et godt grunnlag for uttak til KFUM 1, 2 og 3 til seirespill og cuper i 2012 - der for øvrig alle tre lag skal spille i 2. divisjon i årets serie.

Sørg for å møte opp på treningene fremover, og få trent og vist deg frem på en god måte inn før seriespillet tar til like over påske.

PS: Vår fantastiske KFUM Arena ligger badet og innbydende i sol om dagen, og mange 96, 97 og 98 gutter finner veien dit for egentrening og sosialt samvær på ettermiddagene og i helgene - selvsagt også med på å spisse fotballformen frem mot sesongstarten i april...

3 kommentarer:

Abu sa...

Når får vi draktene tilbake?

Svein Tore sa...

Draktene deles ut på treninga i kveld.
Svein

Svein Tore sa...

Andakt rett etter trening mandag 26. mars kl. 18.35. Ferdig til klokka sju.