30.7.12

Tap i dag - men god innsats av gutta!

Vi møter i år fysisk sterkere lag enn oss i år og det var vi samtidig klar over når vi meldte oss på NC 2012.

Førstedivisjonslaget Namsos i 96 klassen var intet unntak for KFUM 3 i vår andre kamp i årets Norway Cup. Vi jobber imidlertid hardt i første omgang og klarer oss med 0-1 til det gjenstår et halvt minutt. Da scorer Namsos på en kontring som vi nok flere av oss mener skulle vært avblåst for offside.

Kevin jobber godt på topp, men blir mye alene når vi totalt blir presset så hardt bakover på banen. Sterkere enn oss i duellene og hurtigere til beins. Vi får et par skader ut i annen omgang, og får naturlig nok stadig mer problemer med å holde de unna livet.

Namsos scorer tre mål og vinner samlet fortjent 5-0 som båder er greit og fortjent etter spill og sjanser. Vi lader om mot Geilo i morgen, som nok også er eldre enn oss, men som vi antar holder et nivå midt mellom oss og dagens lag - så vi går til verket med at dette er mulig.

Vi har en fin tone innad i laget vårt, og stiller selvsagt opp til Handshake for Peace etter kampen, og skal ha ros for innsatsen i kampen så lenge kreftene holdt.

På Ekeberg 6 kl 18.30 i morgener det ny mulighet mot Geilo og vi håper alle foreldre som har mulighet tar turen på Ekeberg etter middagen er fortært i heimen...

KFUM 4 tok en skikkelig peptalk før kampen, og var enige om å trøkke til mer fra start mot dagens motstander Haugfoss. Vi tok også ledelsen gjennom Eilif etter finspill allerede etter et minutt. Spillet bølger frem og tilbake med sjanser til begge lag, og det står 2-2 til pause etter scoring fra Sigurd.

Vi holder følge en stund, men faller sammen på slutten og taper til slutt 7-2. Samtidig gir det tro på at vi kan ha noe på gang med disse gutta utover høsten, hvis innsats og tæl står i stil med dette. Viktig at vi bretter opp ermene, møter på treninger og vedlikeholder fysisk form utover siste del av sesongen.

Når vi vet at vi jevnt over er ett år yngre enn våre motstandere på banen også i denne kampen, så skal dette naturligvis tas med i betraktning for evalueringen. Viktigere enn noensinne at alle tar ut sitt aller beste og så bytter når man er slitne underveis - innsatsviljen hos alle som til enhver tid er på banen er naturlig nok avgjørende for sluttresultatet i alle våre kamper - både her og i serien.

Minde er motstander på Rustad 1 kl 14.30 i morgen, oppfordrer foreldre til å komme å heie på gutta - de setter pris på det!