31.7.12

B-sluttspill på begge lag - kl 08.00 onsdag morgen!

KFUM 3 spilte sin siste puljekamp 18.30 på Ekeberg mot Geilo, og burde ta poeng for å unngå å havne sist i sin gruppe. I en jevnspilt førsteomgang er vi som før litt for usikre bakover i enkelte situasjoner, og Geilo kunne ta ledelsen på et gjennomspill og godt skudd i lengste hjørne.

Vi lykkes imidlertid i flere gjennomspill ut på våre kanter, men er litt uheldige og ubestemte i avslutningene, og lykkes ikke med å få ballen i mål.

På et litt ujevnt underlag på Bane 6 blir vi også for usikre på å holde ballen i beina og laget. Småspillet som vi trener ukentlig på hjemme på KFUM Arena blir vanskelig å få øye på i kamper som denne, og vi klarer ikke å få pasningspillet vårt til å sitte på samme måte.

Vi har et par farlige cornere underveis, men får også noen mot oss som kunne gitt mål andre veien. Kampen ebber ut i 1-0 til Geilo, og med det ender vi sist i gruppen og går til B-sluttspill. Opplevelsen av pulje kampene sett fra sidelinjen er at vi med maksimal innsats burde kunne tatt hjem kampene både mot Eidskog og Geilo, mens vi ble skikkelig overkjørt av førstedivisjonslaget Namsos i den andre kampen.

B-sluttspill kamp for KFUM 3 på Ekeberg 8 kl 08.00 onsdag mot Trio. Fremmøte på KFUM hallen 07.00.

KFUM 4 var først i ilden i dag, tapte sin kamp mot 2-0 Minde i sin siste kamp i puljespillet. Dermed ble det tilsammen tre tap, og stadig nærmere poengfangst mot eldre motstandere. Synes det lover brukbart med tanke på høstens kommende seriekamper, samtidig som vi trenger litt mer trøkk i midtbaneleddet både i duellspillet og i ferdigheten til å tørre og holde i ballen.

B-sluttspill kamp for KFUM 4 kl 08.00 på Abildsø (A2) mot enten HSIL eller Stryn. Oppmøte direkte på banen kl 07.15.

1 kommentar:

Jørn sa...

Motstander for KFUM 4 ble Høybråten og Stovner2