29.7.12

Norway Cup i gang - uavgjort og tap i første runde!

Førstelaget (KFUM 3) møtte Eidskog på Rustad feltet i sin første kamp, og tok voldsom kommando fra start. Vi styrer hele spillet og tar etter gode sjanser innledningsvis også tidlig ledelsen på en fantastisk volley fra Patrick.

Vi så mange flott scoringer i EM - men dette var en suser Patrick som vi kommer til å huske lenge..

MEN - så virker det som gutta tror dette blir for enkelt...og slipper Eidskog inn i kampen igjen ved å senke oss ned på et helt annet nivå.

Eidskog får plutselig et par lettkjøpte mål etter nølende klarering i forsvaret, og samtidig en korrekt idømt straffe etter takling i feltet. Dermed ligger vi plutselig under 1-3 og dette står seg til pause.

Vi forsøker å ta styringen igjen etter pause, men sliter med å komme opp på det nivået vi hadde innledningsvis. Magne og Carl Philip kommer innpå halveis i annen og er med og preger kampen videre gjennom gode taklinger og press slik at vi kommer bedre og tettere på i duellspillet.

Vi får et flott gjennomspill bakfra til Kevin - og han kan etter flott samhandling med Nico sette inn redusering til 3-2. Vi samler oss til en sterk sluttspurt og Magne trer rett etter nydelig gjennom til Nico, som setter inn utligningen til 3-3. Presser så voldsomt på for å få en seier, samtidig som vi får vi farlige overganger andre veien.

Det hele ender til slutt uavgjort, og vi sitter vel igjen med en følelse av at dette var et oppgjør vi burde kunnet ta i land, samtidig som motstanderen også kom til store sjanser på farlige overganger og usikkerhet bak hos oss. Blir spennende å møte Namos i morgen på Bjølsenfeltet kl 13.15 - som vi antar er noe skarpere enn dagens motstander.

Andrelaget (KFUM 4) var ute i særdeles tøff kamp mot ODD Grenland i sin første NC kamp, og fikk også hele 9-0 mot seg etter første omgang. Vi lider samtidig under at vi ikke har en fast keeper på plass i dag på dette laget, men nøyer oss likevel med å slippe kun inn tre mål i annen omgang og dermed stopper kalaset på 12-0. En sterkt forbedring om man ser omgangene hver for seg...viktig å ta med videre!

Med Martin B på plass i morgen etter lengre fravær, og nok puljens tøffeste kamp unnagjort, så håper vi på noe jevnere kamper de neste to dagene - tøft dog i 15/16 års klassen for våre 15 åringer i B-klassen dette året.