22.10.12

Tap for hjemmelaget i første kamp i Nesodden Cup!

Vi tapte noe unødig 2-0 for Nesodden i kveld, i en kamp der det først og fremst skortet litt på innsatsen i duellspillet. Vi kommer ikke skikkelig opp i motstanderen, og blir innledningsvis kjørt litt over av et offensivt Nesodden mannskap.

Utover i omgangen får vi mer dreis på spillet vårt og spiller oss også gjennom til flere gode sjanser, som både Kevin, Carl Philip og flere kunne scoret på med litt hell og større presisjon i de avgjørende øyeblikk.

I vår gode periode er vi et øyeblikk litt for veike bakover på en kontring og Nesodden kan frekt og flott sette inn 1-0.

Vi er brukbart med fra start i annen periode og har på stillingen 1-0 et par gode muligheter til å utligne, men hverken Kevin eller Nico har dagen da dette sitter. Vi faller etter hvert kraftig av i omgangen og det er ikke så ufortjent at Nesodden legger på til 2-0 ikke så lenge før full tid. De er samlet litt bedre enn oss denne kvelden, både i nærkampene og til å holde ballen i eget lag.

Vi har nivået inne, og ser at vi med tilsvarende innsats som vi hadde mot Nordstrand i siste serierunde, nok ville kunne klart å dra hjem seieren i denne kampen - dog ikke gode nok i kveld.

Dagens blomster går til Martin i mål - som var meget solid både med gode redninger og sikker inngrepen ute i feltet. En meget solid forestilling å bygge videre på dette Martin!
Husk trening for alle sammen kl 19.00 på KFUM Arena tirsdag kveld!

3 kommentarer:

Waleed sa...

Er ikke dere flaue? taper 2-0... flaut! Greier ikke å vinne, uten meg.
-Waleed.

Anonym sa...

Flaut....

Einar sa...

Jevnspilt kamp, Nesodden noe bedre denne kvelden.