28.10.12

Tap og uavgjort på Nesodden lørdag.

Med tilsammen fire forfall lørdag, så reiste vi utover til Nesodden og våre to kamper for dagen uten fire av våre "fastere" spillere i back troppen (Daniel, Pål, Erik og Jonas), samtidig som vi skulle møte lag som normalt har ligget et hakk over oss.

Vi tar med oss både Preben og Martin slik at de får stått en kamp hver, hvilket et nyttig på sikt for oss - jevne gutter som gjør en bra innsats for tiden.

I første kamp mot Langhus som endte langt opp i 1. divisjon også denne sesongen gjør vi en god førsteomgang og viser vår fremgang i år gjennom å lede 1-0 til pause etter skudd fra Ola på en god pasning fra Kevin.

Vi mister litt trykket i andre omgang og i følge våre trenere blir vi som ofte før litt for forsikig og lite flinke til å trøkke til i duelspillet vårt - dvs gir bort unødig initiativ her. Langhus utligner fortjent til 1-1 og tar også ledelsen 2-1 et stykke ut i omgangen. Helt på tampen får Langhus et straffespart og settger inn 3-1 som blir slutt resultatet. Konklusjon er at vi holder godt følge underveis, og skal komme oss helt opp på dette nivået gjennom god trening i løpet av vinteren på KFUM Arena.

Svenske Brämhults er motsander i siste kampen, og det viser seg å være et fysisk lag som slår mye langt. De får en litt unødig scoring etter svært kort tid og går opp til 1-0. Imidlertid holder vi godt følge og vel så det spillemessig, men blir ifølge Torgeir desverre litt med på deres spillestil og premisser. Likevel får vi et mål gjennom Hakim i andre omgang og kampen ender 1-1.

Alt i alt greit gjennomført i Nordea Cup, med to knepne tap og en uavgjort - mot antatt litt bedre motstand. En bra matching for gutta våre som skal klare å ta dette steget opp til neste år, når vi selv skal spille våre seriekamper i 1. divisjon.