21.4.13

Solid 5-1 over Raufoss i NM!

Moro på KFUM Arena søndag kveld, når gutta tar hjem en solid 5-1 seier over Raufoss i NM G16 mellomspill.

Vi gjør ikke vår beste kamp, men er jevnt over solide og vinner en svært fortjent seier, og kan med spenning se frem til neste trekning i NM.

Finner ikke helt rytmen de første 7-8 minuttene, men tar seg så opp. En fint slått corner fra Kevin treffer hodet til Robin og suser inn i nettmaskene i det 10. minutt. Fem minutter senere ruller vi opp et virkelig kanonangrep, Ola ut på kant til Kevin, som drar av en mann og slår 45 til Nico, som flikker direkte videre til Khang på godt løp og dunker kula i mål til 2-0. Den smakte fugl gutter..

Styrer så det meste, men glipper markeringen på frispark med tre minutter igjen av første omgang, og vips så står det 2-1.

Etter motvind i første omgang så får vi medvind gjennom andre omgangen og tar over enda mer av spillet. Patrick setter fint inn 3-1 på en markkryper fra langt hold, som kanskje keeper burde hatt. Halvspilt i annen omgang er Pål fint fremme ved dørlinjen og slår inn til Kevin som kan øke til 4-1 fra kloss hold. De hele avrundes gjennom Carl Philip som forfølger en lang ball tilbake til keeper - som han utrolig nok rekker, runder keeper og setter inn 5-1 som blir sluttresultatet.

All ære til alle mann for god innsats. Torgeir bemerker vår solide midtstopper duo også i dag, samtidig som midtbanetrioen ballanserer godt gjennom Patrcik og Khang bakerst og med Ola i en offensiv rolle mellom midtbane og angrep.

En ekstra blomst deles ut til Hanad for særdeles godt førsteforsvarsarbeid gjennom første omgang, et glitrende eksempel på hva vi ønsker dere også skal bidra med defensivt i kantrollen.

Vi er spente på neste motstander, og ønsker gutta uansett lykke til videre våren 2013...