23.4.13

Tre viktige poeng på en svært dårlig dag!

Høvik var et lag med særdeles svak ballbehandling og fotball - med utelukkende lange baller opp i bakrom som eneste våpen. Carl Philip er nær scoring etter bare et par minutter, etter flott gjennomspill fra Jakshan.

Vi bruker så 6-7 minutter på og finne rytmen vår og holde ballen i laget og langs bakken, i stedenfor og bli med på Høviks mæling og høye baller. De fortsetter i samme stil, mens vi nå slår kula langs bakken mellom oss og spiller ut Høvik i en periode.

Etter 17 minutter følger Nico en bra ball ned mot cornerflagget, drar av sin mann og slår inn til Carl Philip som scorer fra kloss hold. To minutter senere er Carler'n frempå igjen fra siden og slår over til Ola, som er nær scoring når keeper får en hånd på ballen på en litt for løs avslutning fra sistnevnte.

Patrick må ut med skade etter 20 min og vi setter inn Khang som har bedt om å hvile litt i dag. Holder rytmen og spillet bra sammen nå. Ruller opp flere gode angrep og blir snytt for to straffer i denne perioden - samtidig som vi har brukbar kontroll bakover. Daniel er også nære på et volley skudd som stryker utenfor.

Så får vi skade nummer to når Ola får en stygg albue albue i tinningen ved corner, går ned for telling og må byttes. To slader og en del omrokkering i midten, og vi mister etterhvert det gode taket i eget spill de siste 10 minuttene av første omgang og presterer årsværste i denne perioden. Høvik tar fullstendig over og pumper baller inn i boksen vår - og vi er heldige som slipper unna mål frem til pause.

Forsøker å nullstille oss i pausen, men kommer ikke i gang og Høvik får fremdeles styre mye av premissene ute på kunstgresset. Til slutt må det komme; de utligner til 1-1 på et frispark der vi står og sover bakover og ser ballen stusses inn.

Vi er vitne til Kåffas svakeste forestilling på svært mange måneder, og er heldige som ikke havner under nå. Får gjort et par bytter med en småsvimmel Ola og Carl Philip inn igjen hvor sistnevnte legger ned mye godt arbeid forover sammen med Roald og Nico.

Nico er på hugget og drar av en mann, men blir felt og dermed straffe til oss i den 72. minutt. En normalt meget sikker Hanad brenner dessverre muligheten og det står fremdeles 1-1. Kampen ser ut til å kunne dø ut med dette, men gutta våre samler seg til en sluttspurt på en svak dag. En stikker inn til Nico blir fulgt opp av en 45 grader ut fra ham til Roald, som kan sette inn et meget fortjent 2-1 mål med bare fire minutter igjen. Takk til Nico for to gode assist og et skaffet straffespark - well done!

Vi vinner kampen og tar med oss tre svært viktige poeng hjem, på som Torgeir sa en svært dårlig dag. Ville vært ergerlig og tapt poeng mot en motstander som spiller så svak fotball - et lag som vi skadefrie og med litt normal flyt bør slå glatt med 6-7 mål. Men - alle poenga ble med hjem...

Takk til dere foreldre som er med å kjører og ser på gutta våre - viktige bidragsytere i hverdagen vår hos KFUM G16!!!

Ingen kommentarer: