30.4.13

Tre nye poeng - mot Øvrevoll/Hosle hjemme i kveld!

En god egenskap å kunne avjøre jevne kamper, og det viste vi med stor innsats og en svært solid firer bak i dag. Øvrevoll/Hosle kjente oss fra sist møte i NM kvalifiseringen, samt at deres trener også dømte oss i samme kvalifisering hjemme mot Holmlia i vinter - og de hadde slagplanen klar for å demme opp for vårt ballbesittende spill fra sist møte.

Mannsoppdekking av Ola, tett oppe i Khang og stort trøkk fra start. En fullstendig overkjøring av vår midtbane de første 15-20 minuttene, der våre gutter blir løpende mye mellom.Takket være en særdeles solid forvarsrekke, der Daniel, Peder, Robin og Hanad gjør sitt til at vi holder unna bakover - godt hjulpet av en sikker Preben aller bakerst i mål. Peder og gutta er store i denne perioden, og også resten av kampen. Har fått satt forsvaret vårt godt nå i våres.

Vi henter oss etterhvert inn og tar sakte over spillet når ØH har fått løpt av seg det værste. Vi triller igjen ball og ruller opp sjanser. Etter 32 min bryter Peder flott, spiller vegg med Roald mens han overlapper ut på kant. Mottar en perfekt ball tilbake på vingen og forserer mot dørlinjen før han slår inn til en for dagen meget pigg Kevin - som elegant vender bort sin mann og setter inn 1-0 i lengste hjørne - flott gutter!

Står seg til pause, men vi er klart beste laget nå. Starter også godt i annen omgang og allerede etter 4 minutter spiller Ola frem Hanad som slår en nydelig stikker gjennom til Pål som er kommet inn på topp for Nico. Pål løper fra sin mann og setter inn 2-0 i lengste hjørnet fra meget spiss vinkelt, fortjent ledelse nå og vi har overtatt. Roald like utenfor i det 54 minutt etter fremspill fra Jakshan.

Har lenge god kontroll uten å få den avgjørende tredje goalen for å drepe matchen. Pål en god del i offside, og kunne fort satt inn én til med litt mer nøyaktighet i timing på løp og pasning. Et par av avblåsningene var nok også svært tvilsomme i henhold til hjemmepublikummet.

Slipper oss litt nedpå med kun 10 minutter igjen, og byr Øvrevoll/Hosle inn i kampen igjen. De får sin redusering på frispark i det 73 minutt, når vi glipper litt i vår markering som så ofte før i akkurat de situasjonene. Stort sett alle våre mål mot i år har kommet på corner eller frispark...

Vi rir imidlertid stormen av og vinner fortjent 2-1 i en jevnspilt kamp, der vi er klart svakere innledningsvis men tar over mye etter hvert som kampen skrider frem. Tre nye gode poeng og ta med oss videre i serien - før vi skal ut i Adidas Cup og NM kamp fredag og søndag i slutten av denne uken.

Ekstra blomster i kveld til hele forsvarsfireren, og bemerker samtidig et svært godt innhopp i dag i annen omgang av Abu på høyre back - løste oppgavene enkelt og fornuftig og slapp til lite på sin side.