24.4.12

Fotball Camp 2012 - KFUM Arena uke 33!

KFUM 97s trenere og ledere anbefaler alle interesserte spillere med ønske og motivasjon om videre egenutvikling å delta på;

Fotball Camp 2012 på KFUM Arena i uke 33 fra 13.-17.august (mandag til fredag).

De ivrigste av våre spillere har deltatt på dette før, og hatt et meget godt utbytte av denne treningsuken helt på tampen av sommerferien - før høstsesongen tar til for fullt igjen.
De samme engelske instruktører som har vært med siste to årene hos oss, kommer også i 2012 til KFUM Arena og den ukentlige treningsleiren. KFUM 97 er eldste kull som deltar i år, og vi vet erfaringsmessig at det blir svært mange spillere som totalt ønsker å delta på dette fra de ulike årsklassene - ikke bare fra KFUM. Viktig å være tidlig ute for å sikre seg en plass med også denne gang..

Treningstiden er kl 09-17 hver dag, med en treningsøkt før og etter lunsj. Lunsjen serveres i klubbstua i KFUM hallen.

Seriestart samme uke!
Vi har seriestart etter ferien i samme uke - med kamper torsdag 16. august. Torgeir ønsker dermed at vi skal få til en felles Kåffa 97 trening tirsdagen før. Det betyr i praksis at vi nok kommer til å tilpasse treningsuken slik at våre spillere kun deltar på morgenøkten tirsdag og torsdag den uken - med muligens fri hele torsdag. Dette vil naturlig nok også kunne påvirke noe på total summen for påmeldingen til 97 gutta.

Konfirmasjonsleir som kolliderer..

Vi er også klar over at halve konfirmasjonsgjengen i Bekkelaget og Ormøya menighet er bortreist på tur i deler av denne perioden (10.-14. august) - heldigvis tilbake til seriestarten vår torsdag i samme uke.

Les mer om Fotballcam 2012, inkludert påmelding, beløp og kontaktpersoner på
http://twebcms.com/nl.php?tid=7&pk=1037

Ingen kommentarer: