23.4.12

Seier mot Lørenskog i Adidas Cup!

Vi møtte mandag kveld et godt Lørenskog lag i vår første Adidas Cup kamp denne våren. Lørenskog har gjort det bra i sine siste tre sesonger, og våre gutter skulle vise at vi også har tatt noen steg videre - etter våre mange gode treningstimer sammen i vinterhalvåret.

Vi er jevnt over noe mindre fysiske, men samtidig gode med ball når vi har ro og kan spille vårt eget spill. Etter brudd på midtbanen halveis ute i første omgang, setter vi opp en glitrende overgang, som avsluttes med en perfekt stikker fra Ola gjennom til Kevin - som hardt setter inn 1-0 på et nydelig skudd fra skrått hold.

Kampen er ellers jevnspilt og stor innsats av alle mann gjør at vi holder Lørenskog fra livet, til tross for godt trykk fra gjestene. Litt rufsete spill bakover i perioder gir Lørenskog en del unødige cornere og frispark, men heldigvis slipper vi unna med skrekken. Heroisk innsats over hele linjen, hindrer at Lørenskog får det siste overtaket de jobber hardt mot..

De største sjansene foran målene skaper vi, og like før slutt kan Hanad sette inn 2-0 på en flott volley etter en presis slått corner. Vi tar med oss denne seieren og tre gode poeng i årets første viktige kamp for KFUM 1 - og gratulerer så mye til gutta for god innsats!

I løpet av de neste to ukene skal vi møte Kolbotn og Holmlia i samme gruppespill om videre avansement...