12.4.12

Seriestart til uka - alle bør møte på trening!!!

Treningsoppmøte viktig
- alle skadefrie spillere må stille!
Med seriestart til uken så er det viktig for oss at alle spillere i troppen nå møter på våre treninger fremover.

Vinteren er over - treninger, seriespill og cup kamper i KFUM fotballen bør være førsteprioritet for alle gutta fremover - foruten skolearbeid og konfirmasjonskvelder.

Med den store troppen vi totalt rår over i KFUM's 97 klasse, så bør vi ha over 40 spillere på alle våre treninger fremover, ikke ned mot 25 stk slik vi var nå torsdag kveld...

Oppfordrer dermed alle dere foreldre til å motivere for fortståelse av viktigheten av oppmøte på treningene. Ikke minst med tanke på alle lagkamerater som tilsammen skal stille tre (3) lag i G15 klassen hos KFUM 97 fra neste uke av. Det krever minst 45 aktive spillere av en total tropp på 53 stk som er betalende medlemmer hos oss pr idag.

Vi håper og forventer dermed at alle skadefrie kommer på trening søndag og mandag.

Endringer kamptider i serien!
Alle har mottatt lister over seriekamper med hjem. Samtidig er noen av kampene blitt flyttet, så følg med på hjemmesiden vår og i aktivitetskalenderen til høyre for oppdaterte kamp tider.

Husk også å melde raskt forfall til trenerne på laget ditt når det er kamper du vet du ikke kan spille - gjøres personlig ved telefon, sms eller mail direkte til trener!

Ingen kommentarer: