27.4.12

Kåffa 97 - sommerhalvårets treningstider!

Nye treningstider gjelder for alle KFUM lag fra 1.mai, og vi har jobbet en del frem og tilbake for å lande en kabal som vi er fornøyd med hos oss på KFUM G 97.

KFUM Arena er naturlig nok svært opptatt på kveldene, i og med at Oslo Fotballkrets også setter opp mange seriekamper der - også for oss og våre seriekamper på hjemmebane.

Følgende tider og sted er gjeldene for oss fra 1. mai;

Tirsdager kl 19.00-20.30  Ekeberg gresssbane *)
Fredager kl 16.00-17.30   KFUM Arena (hele banen)
Lørdager kl 10.30-12.00   KFUM Arena (dele banen med KFUM junior) **)

Vår første nye treningsdag i mai vil være fredag 4. mai.

*) Bra for oss med litt gress trening i forhold til Arvika, Norway Cup og flere seriekamper som også går på vanlig gressbane i sesongen.

**) Et nær samarbeid med KFUM junior er bra i forhold til guttas fermtid (kun et par år fremover), og noe vi kan ha fordel av begge veier med en slik løsning.

Fakturering for sommertreningene vil komme i løpet av mai måned, og jeg regner med at vi baker inn Enjoy guiden i den samme treningsavgiften.

2 kommentarer:

Anonym sa...

blir veldig dårlig, med
Trenninger på fredager. Mange som reiser og mange
Som
Ikke kan. Dere burde tenke over det! -

Einar sa...

Blir nok svært mange som deltar på de dagene også, og som skrevet på siden - KFUM Arena er fullbooket på uke kveldene med kamper fra kretsen etc. Ikke mulig å slippe til når vi helst ønsket.., som for mange andre lag og årganger.

Mange gode tilbakemeldinger ellers på det oppsettet vi har fått til, tror bestemt dette blir veldig bra for de aller fleste..