1.8.12

Snipp snapp snute...

Begge lagene våre røyk ut i sine B-sluttspill kamper i dag tidlig KL 08.00.

KFUM 3 spilte sin beste kamp så langt i turneringen og tapte 2-1 på en corner som ble headet inn med 15-20 sekunder igjen å spille. Manglende fokus på mannsoppdeking hos våre i slike situasjoner gir oss desverre noen unødige mål i mot -så også i dag, da vi var nærme ekstraomganger og skapte mye etterhvert som kampen skred frem..

Magne gjør siste Handshake for Peace for KFUM gutta for denne gang, og vi lover å komme sterkere tilbake i denne klassen i Norway Cup om et år.

Preben ble av våre trenere kåret til vår viktigste spiller under NC 2012 for KFUM 3, ta det med deg videre inn i høstens kommende kamper.

Med en jevn økning i prestasjonene under NC denne uken så ser vi samtidig at for mange av våre spillere møter for utrente etter ferien, og ikke har vært flinke nok til å passe egentrening og form etter skoleslutt og en stund uten ball i beina. Blir derfor viktig at alle møter opp på treningen fremover slik at vi er i form og skjerpet til høstsesongen - med viktig kamp i Adidas Cup allerede onsdag 15. august - egen informasjon lagt ut før, og oppdateres nærmere når det drar seg mot avreise - sammen med endelig laguttak til kampen.

Snakk sammen og sørg for noen økter i fellesskap også når dere er på konfirmasjonsleirer fremover.. Vanlig trening førstkommende fredag - KFUM Arena kl 16.00.

KFUM 4
tapte 4-0 i sin siste opptreden i dag, men holdt følge en god stund. Gutta har jevnt over vist en veldig god holdning og innstilling sammen, og dette ser vi frem til å bygge videre på i høst.

God innsats over hele linjen, og noen ekstra blomster til Martin B som er tilbake i mål etter langt skadefravær. Vært en savnet mann i våre to tropper denne sesongen, og trenerapparatet for KFUM 4 under Norway Cup har kåret ham til lagets viktiste spiller i turneringen.

Setter pris på å ha deg tilbake, håper å kunne reise kjerringa også i serien gjennom god innsats og en fast bedre sisteskanse med oss i kampene for laget fremover.

HUSK TRENING FØRSTKOMMENDE FREDAG - MØT VED KFUM HALLEN 16.00!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hahaha! han dommeren bak magne med caps ligna på per!!