29.6.12

KFUM trakk Djerv 1919 i 1/8 finale i Adidas Cup!

Etter videre avansement i Adidas Cup gjennom forrige ukes seier over Korsvoll, trakk vi sterke Djerv 1919 fra Haugesund i den kommende 1/8 finalen i 97 klassen. De var i finalen senest i fjor og er rangert som en av Norges tre sterkeste lag i vår årsklasse - så her blir det litt å bite i for guta våre, samtidig som det blir en morsom erfaring å ta med seg.

Vi har avtalt med Djerv 1919 og møtes på nøytral grund, slik at reiseveien ikke blir for lang for noen av de to partene.


Begge lag er opptatt med seriespill og konfirmasjoner i august, og den eneste muligheten som var åpen hos begge parter ble siste uken før skolestart, mens alle spillere enda har ferie - på dagen etter mange av våre kommer tilbake fra konfirmasjonsleir.

Djerv 1919 - KFUM
Onsdag 15. august kl 17.30, Åmot banen på Vinje
Garderobe - slik at alle spillerne får seg en dusj før hjemreise etter kampen.


Reise

Vi har en reisevei på over 3 timer hver vei, og har dermed valgt å løse dette gjennom felles buss transport fra KFUM hallen. Dermed slipper trenere/ledere å kjøre over 50 mil sammenlagt denne dagen med spillere tett pakket sammen i biler - og vi får i tillegg en hyggeligere opplevelse sammen på denne turen.

Vi planlegger avreise fra KFUM hallen kl 12.00 og regner med en stopp underveis oppover. Lurt å ta med matpakke og drikke på vei oppover slik man får i seg verdifull ernæring.

Regner med retur hjem i 20-tiden fra Åmot i Vinje, der vi samtidig ønsker å gjøre en stopp for en sen middagsbit alle sammen etter kampen (i 21 tiden vil jeg tro). Kan være greit å ha med seg ca 200 kroner på turen for en brus og matbit underveis. Vi er nok ikke hjemme ved KFUM hallen før nærmere kl 23.30-24.00 denne kvelden.

Laguttak og reisende
Lagutak gjøres etter Norway Cup, og vi har nok også plass til enkelte foreldre i bussen - som har lyst til å være med på turen. Ser ut til at vi kommer til å benytte en moderne buss som tar ca 22 stk denne dagen.

Mer informasjon når det nærmer seg - men førstelagsgjengen bør allerede nå sette av datoen i kalenderen for reise til spennende bortekamp.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei alle sammen!

Hyggelig aa registrere god innsats i de siste kampene og videre avansement i Adidas Cup (Djerv 1919er ikke fra Bergen men fra Haugesund)

Haaper aa se dere spille i Norway Cup - gleder meg veldig til det!

Beste hilsen fra Tanzania!

Oystein

Einar sa...

Vi lærer hele veien - Haugesund - vi retter opp og glecder oss!