27.9.12

KFUM 1 slo Nordstrand og kan ha sikret seg opprykk..

KFUM 1 hadde i ettermiddag muligheten til å melde seg på opprykk for alvor ved på slå serieleder Norstrand 2 borte i siste seriekamp på Niffen i dag.

Torgeir og Glenn har en god prat med gutta i forkant, og det er en konsentret gjeng som går på banen - og vet det er mulig å vinne kampen om vi får vårt eget spill til å sitte. Nordstrand gutta er jevnt over tøffere og tok oss på fysikken hjemme før ferien, noe vi bestemte oss for at de ikke skulle få gjøre denne kvelden.

Vi tar tak i kampen helt fra start, og ballen går godt mellom lagdelene våre uten av vi kommer til de helt store sjansene innledningsvis. Men etter 10 minutter smeller det i stolpen fra skrått hold fra Nico, og en kanon fra 20 meter fyrt av fra Patrick hadde fortjent en bedre skjebne en undersiden av tverrliggeren og ut. Godt veggspill sender Roald gjennom og han er nær å sette inn mål fra kort hold, men en særdels sprek keeper klarerer mesterlig.

Midt inne i den gode Kåffa perioden, får Nordstrand frispark midt inne på vår halvdel, og vår gamle svakhet spiller oss et puss. Ingen av våre går opp i hodeduellen og Preben blir stående på halvdistanse. Dermed står det meget ufortjent 1-0 til Nordstrand. Skal det igjen bli en slik kamp..

Trenerne oppmaner gutta til fortsatt å holde ballen og tempet oppe. Vi er både gode og rolige med ballen i beina og dominerer kampen og spillet fullstendig resten av omgangen. Etter flott veggspill kan Hanad til slutt utligne til 1-1 noen minutter før pause, meget fortjent etter spill og sjanser.

Vi samler oss i pausen og er enig om å male på videre. Fra start av i annen omgang er vi sterke i duellspillet over hele linjen, og gutta er samtidig gode til å jobbe samlet defensivt slik at vi hindrer Nordstrand fra og få gode overganger og komme til særlige mange sjanser.

Midtbanen vår viser styrke i å kunne holde ballen i laget og leverer kvalitet i pasningsspill også i pressede situasjoner. Khang har en heading i tverrliggeren på corner og vi kommer stadig nærmere en scoring. Etter gode kombinasjoner på midtbanen kommer Carl Philip seg fri på høyre kanten, og spiller inn til Khang. Han ruller opp til Ola som drar seg rundt sin forsvarer og setter inn 2-1 lavt i motstatt hjørne - og vil leder dermed kampen meget fortjent.

Det er tett ut omgangen med oss som det førende laget, uten at vi klarer å drepe kampen med en tredje scoring. Vi vinner imidlertid svært fortjent 2-1 til slutt, noe også Nordstrands ledelse ga uttrykk for.

Torgeir og Glenn roser alle gutta for sterk defensiv sterk innsats idag, og de gir samtidig dagens blomst til Ola, som gjennom hele kampen har ro med ballen i beina og sørger for god ballfordeling gjennom midtbaneleddet. I tillegg til bra duellspill gjennom kampen, setter han inn det avgjørende 2-1 målet som sikrer oss tre poeng som kan bli helt avgjørende for om vi rykker opp.

Blomster også til alle foreldre som tok turen til Niffen i dag for å heie på gutta våre - det varmet godt for hele gjengen ved siden av det strålende resultatet!

Nå gjenstår det og vente på øvrige resultater i førstedivisjon, andre puljer i andredivisjon samt resultatene og fordelingen til Interkrets neste år. Med dagens strålende seier og tre poeng i siste seriekamp har vi et brukbart håp om opprykk til 1. divisjon i gutter 16 neste år.

Vi krysser fingrene...2 kommentarer:

Sigbjørn sa...

Veldig moro! Gratulerer med en god sesong, håper de andre resultatene går deres vei også!

På vegne av G96,
hilsen Sigbjørn

Einar sa...

Takker Sigbjørn - har tatt noen gode steg spillemessig hele gjengen.