17.9.12

Knepent tap for Oppegård i kveld - løpet ikke nødvendigvis helt kjørt..

For å være sikre på opprykk burde vi vinne alle våre tre siste kamper. Uten full pott i disse kampene vil vi være avhengig av resultatene i de andre puljene, samt utfallet i opprykkene til interkrets fra lagene i 1. divisjon.

Vi kommer under med 0-1 halvveis ut i førsteomgnag i kveldens sene høstkamp borte mot Oppegård,og resultatet står seg til pause.

Kun syv minutter etter hvile setter Henok inn 1-1 etter flott innsats. I en svakere periode får vi både 1-2 og 1-3 mot oss etter 12 og 16 minutter ut i omgangen.

Imidlertid samler Kåffa gutta seg og jobber videre, hvorpå vi henter opp til 2-3 gjennom Carl Philip på flott gjennomspill fra Magne, og presser så inn 3-3 gjennom hard jobbing av Henok og Nico.

Vi får deretter en uforståelig straffe mot oss etter litt klabb og babb i feltet, og Oppegård kan gjennom dette på ny ta ledelsen 4-3, til stor fortvilelse for tilreisende spillere og foreldre.

Vi legger om bakover og kjører hardt for å få det fjerde målet og også kunne slåss om seieren. På en Oppegård kontring tar Peder ballen fra angriper som vår bakerste mann, men blir for oss uforståelig avblåst og gis rødt kort av dommeren.

Gutta har gjennom kampen vært frustert over flere dommeravgjørelser som går mot oss, og da blir det også lett til at man fokuserer for mye på dommeravgjørelsene og ikke holder hodet kaldt nok i forhold til egen innsats.

Patrick drar på seg et gult kort underveis, enkelte av gutta trenger litt justering for å roe ned temparamentet når de avgjørende situasjonene går mot oss på slutten. Vi avslutter med 10 mann og reiser skuffet hjem med 4-3 tap i en svært spennende kamp. Skulle gjerne hatt tre poeng med oss hjem i kveld, men slik gikk det ikke.

Vi må samle oss mot de to siste kampene; sørge for at vi er konsentrerte og tar hjem en forventet seier mot Oppsal 2 på Ekeberg på torsdag. Da sikrer vi oss annenplassen i gruppa vår; så hvis hele åtte lag skulle ende opp med å rykke opp fra annen divisjon så er vi med opp.

Det er imidlertid usikkert om alle åtte lag skal opp. Dermed kan det bli avjørende om vi løfter oss et hakk til mot Nordstrand 2 neste uke, og tar med alle tre poengene hjem derfra. Da lukter det nok opprykk...