20.9.12

Nervøse gutter reiste seg mot Oppsal!

Det var en preget Kåffa gjeng som tok i mot Oppsal 2 til avgjørende seriekamp på Ekeberg kunstgress i dag.

Uskkerheten ble ikke mindre når det også viste seg at motstanderen hadde med seg en del førstelagsspillere i troppen også denne gang - som var med og slå Nordstrand 2 hele 8-1 i forrige serierundes overraskelse.Vi starter veldig forsiktig med høye skuldre, og ingen av lagene klarer og ta skikkelig tak i kampen. Med et par bytter halvveis i første omgang, får vi noe mer fasong på spillet vårt, samtidig som vi fremdeles er litt veike og har for lite trøkk i duellspillet.

Ballen går etterhvert bedre i lagdelene, og vi får flere brukbare overganger gjennom gode løp og innsats spesielt av Roald (98) på venstre ving, som er på lån hos oss denne kvelden. Etter en fin kombinasjon blir han spilt flott gjennom av Ola og kan lobbe inn 1-0 slik at vi får roet nervene noe. Vi har nå flere muligheter uten å øke, men slipper så i stedenfor Oppsal inn i kampen igjen gjennom et noe lettvint mål bakover i aaller siste spilleminutt - den burde vi kunne klarert gutter!

Torgeir kjører en skikkelig "wake up call" i pausen med gutta, og ønsker seg mer innsats og tæl over hele linjen - først på ballen og vinne duellene. Vi tar umiddelbart tak og får raskt en flott 2-1 scoring av Roald etter en god ball ut på vingen fra Carl Philip og flott innlegg derfra fra Nico - når lukter det fotball av gutta igjen!

Kapteinen (Ola) må ned for telling og dra på legebesøk etter en stygg albue i bakhodet, men gutta på banen holder dampen godt oppe. Khang løfter både seg og laget stort i andre omgang, og han får i kveld svært god hjelp av en opplagt Roald.
Roald setter også fint inn 3-1 før han senere spiller frem Carl Philip som kan putte på 4-1 fra et kun par meters hold på et ferdigscoret pasning. Når Hakim lemper inn en høy ball over keeper og i mål fra 25 meter er kampen punktert, og vi vinner til slutt fortjent 5-2 etter en redusering av Oppsal på slutten.

Den viktige andre plassen er dermed i boks, men vi er samtidig ikke sikre på om det er nok for å være med opp neste sesong. SÅ; lading av batterier samt en mentalt rustet tropp mot Nordstrand 2 til uken er kanskje det som er nødvendig for å ta det siste steget.

Takk til gutta for innsatsen og at dere snur kampen etter svært god pep talk i pausen; tror nok også Torgeir skal ha sin del av rosen for at vi kommer ut som en helt annet lag etter hvilen - det var godt å se.
Dagens KÅFFA gutter; Roald og Khang.

PS: Ola "friskemeldt" etter smellen på Volvat, med beskjed om et par roligere fotballdager før han er på plass for fullt igjen til uka.

Ryktene har dessuten nådd oss fra Ekeberg 3, der andrelaget på mesterlig vis snudde sin kamp mot Manglerud Star etter å ha ligget under, og hentet hjem avgjørende seier...
Ser med spenning frem til referat..

Ingen kommentarer: